3 αθλήτριες του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας στο τουρνουά “ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ” 

8 Ιανουαρίου 2018
10:26

3 αθλήτριες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ επελέγησαν και συμμετείχαν στο κορυφαίο τουρνουά κορασίδων της Ε.Ο.Κ. “ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦτο τριήμερο 4-6/ 1 / 2018, που διεξήχθη στην Πτολεμαΐδα. Πρόκειται για την ΙΣΜΗΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (2003), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΗΜΟΥ(2004), και ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (2005). Τιμητική η συμμετοχή των αθλητριών μας ,ως αποτέλεσμα τόσο της σκληρής καθημερινής τους δουλειάς στο γήπεδο, όσο όμως και του υψηλού επιπέδου του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στο χτίσιμο των υποδομών. Αξίζουν συγχαρητήρια στις αθλήτριες του συλλόγου μας, αλλά και σε όσες εκπροσώπησαν την Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. στην κορυφαία αυτή διοργάνωση της Ε.Ο.Κ.

 

4 σχόλια

  • Όσον αφορά το «Τιμητική η συμμετοχή» που αναφέρεται πιθανόν από τον σύλλογο, έχει να κάνει με το ότι οι δυο αθλήτριες μπήκαν από το παράθυρο ? Στην αρχική επιλογή ήταν μόνο ή μία αθλήτρια του συγκεκριμένου συλλόγου όπως φαίνεται στο φυλλάδιο της διοργάνωσης, (http://www.ekasth.gr/2018/01/02/eok-fylladio-33-tournoua-xristougennvn-korasidvn/) τώρα μετά πως έγινε η «τιμή». Το σχόλιο πάντως δεν έχει να κάνει με την αξία των αθλητριών στις οποίες αξίζουν συγχαρητήρια.

    • ώρα μετά πως έγινε η «τιμή». Το σχόλιο πάντως δεν έχει να κάνει με την αξία των αθλητριών στις οποίες αξίζουν συγχαρητήρια.

      ΤΗΝ ΧΟΛΉ ΤΗΝ ΌΜΩΣ ΣΤΑ ΆΞΙΑ ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΣ

      • Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι η χολή δεν έχει να κάνει με τις αθλήτριες. Αυτές δεν έχουν καμιά σχέση, τις φώναξαν και πήγαν.

        • “ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ, ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ” Αγαπητέ ‘ανώνυμε’, μην θεωρείς καταρχήν οτι δεν μπορουμε να συμπεράνουμε ποιος μπορεί να είσαι…αν έκανες τον κόπο να δεις καλύτερα το συνολο των παιδιων που επαιξαν ΤΕΛΙΚΑ στο τουρνουά, θα εβλεπες και καποια αλλα πράγματα και αλλαγές,αλλά το προφανές κόμπλεξ που έχεις απέναντι στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ,σε κάνει να μην μπορείς να δεις πέρα από την μύτη σου.Σε ένα τουρνουά υπάρχουν παιδιά, που για κάποιους λόγους ανωτέρας βίας δεν έρχονται και αντικαθίστανται. ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ έχει αποδείξει επανελλειμένως- όχι βεβαίως σε εσένα που είσαι εμμονικός-ότιστέκεται στο κορυφαιό πανελλαδικό επίπεδο στην οργάνωση και αποδοτικότητα των υποδομών, στο γυναικείο δε μπάσκετ, μιας και σε κοβω και μεγαλούτσικο, αν ήσουν τακτικός θεατής(και νομίζω πως ήσουν)στα μεγάλα σαλόνια της α1 που μεσουράνησε εως το 2012 και για 16 χρόνια,θα έπρεπε να λες ενα ευχαριστώ που σου άνοιξε τα μάτια.Γιατί είδες ποιοτικές ελληνίδες και ξένες παίκτριες και δεκάδες ευρωπαικά παιχνίδια,που μόνο στο όνειρο σου φανταζόσουν και φαντάζεσαι.Απο έναν ειδήμονα και γκουρού σαν εσένα θα περίμενα να σχολιάσεις κάποια άλλα πράγματα σε σχέση με το ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ, αλλά εσένα σε απασχολούν μόνο οι εμμονές σου.Το ότι π.χ. έλλειπε όλη η μπασκετικη Δυτ. Μακ. και δη όσοι καλοθελητές σαν εσένα είστε και καλά εργάτες του αθλήματος, αλλά και όσοι τρώνε γλυκό η πικρό ψωμί, αλλά ψωμί, αυτό δεν σε απασχολεί…Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ είναι σκληρή, και η λανθασμένη αναγνωσή της μπορεί να μας καταστήσει όλους απλώς γραφικούς.Γιαυτό καλό θα ήταν να προσέχεις περισσότερο και αυτούς που τυχόν σου κάνουν like, η σου χτυπούν την πλάτη μήπως δεν το κάνουν από θαυμασμό αλλά από ‘συμπάθεια’….στην αδυναμία σου να δεις μπροστά σου…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.