kozan.gr: Θ. Καρυπίδης, στο kozan.gr, για το Σκοπιανό: «Η συζήτηση είναι σε κορυφαίο επίπεδο. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κανένα όνομα στο τραπέζι για να μπορέσουμε να τοποθετηθούμε. Όταν θα υπάρξει, να είστε βέβαιοι ότι θα τοποθετηθούμε»

8 Ιανουαρίου 2018
15:21

Σχετικά με το «Σκοπιανό» μίλησε σήμερα στο Kozan.gr ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Θ. Καρυπίδης τονίζοντας: «Η συζήτηση είναι σε κορυφαίο επίπεδο. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κανένα όνομα στο τραπέζι για να μπορέσουμε να τοποθετηθούμε. Όταν θα υπάρξει, να είστε βέβαιοι ότι θα τοποθετηθούμε. Θα πρέπει όλοι να εργαστούμε στο πως θα μπορέσουμε να επιλύσουμε ένα χρόνιο ζήτημα που δημιουργεί μόνο προβλήματα και αγκυλώσεις σε μια ευαίσθητη περιοχή. Εμείς επιθυμούμε τη συνεργασία με το γειτονικό κράτος, αρκεί να σεβαστεί τις αρχές του διεθνές δικαίου. Να παψει το γειτονικό κράτος (μερίδα αυτών), που θέλουν να δημιουργούν προβλήματα, με εθνικιστικές κορώνες. Νομίζω τα ζητήματα των συνόρων είναι συγκεκριμένα και πρέπει πάνω σε αυτά να συζητήσουμε. Βεβαίως το όνομα έχει την αξία, του αλλά ας αφήσουμε να υπάρξει η τοποθέτηση επί του ονόματος». Τέλος όπως είπε ο κ. Καρυπίδης την ερχόμενη Παρασκευή στο Υπουργείο Εξωτερικών θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη σχετικά με το άνοιγμα των συνόρων.

Θανάσης Τέγος

16 σχόλια

  • Γιατί να τοποθετηθείς μήπως και στεναχωρηθεί ο φίλος σας υπουργός εξωτερικών ένα πράγμα γνωρίζουμε υπό άλλες συνθήκες διακυβέρνησης και γνώμη είχατε αλλά και λαλιά
    Τώρα κόπηκαν τα πάντα
    Ντροπή για τους αυτοδιοικητικούς της Ελληνικότατης Μακεδονίας που δεν έχουν άποψη και έχουν εξουσιοδότηση τον κύριο Μπουτάρη

  • Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας για να μη δυσαρεστήσουμε τον κο Τσίπρα. Το όνομα υπάρχει όχι μόνο στο τραπέζι αλλά διεθνώ; εδω και 25 χρόνια. Απλά τώρα οπως ειπε ο σκοπιανος πρωθυπουργος περιμένουν και απο την Ελλάδα να το αποδεχθεί. Άλλη μια ιστορική ευκαιρια θα χαθει λογω έλλειψης πολιτικων ανδρών!

  • Μη θίξουμε τον μεγάλο υπουργό
    Αυτό το προσέχει ο περιφεριάρχης σιγά μην τοποθετηθεί
    Εάν ήταν άλλες εποχές θα βούιζαν και οι πέτρες κριτική σε κάθε τι που δεν θα τους άρεσε
    Τώρα η Μακεδονία ακέφαλη από Δημάρχους Περιφεριαρχες
    Τι άλλαξε

  • vardaska και μην την ψάχνεις,Καρυπίδη θα σε αναγκάσουν να ψάξεις όνομα για την περιφέρεια,άν υπογράψουν όνομασία με την λέξη Μακεδονία,το έχεις καταλάβει;.

  • Ας τ αφησουμε ολα κι ας επικεντρωθουμε στο ζητημα. Η τωρα η Ποτε δεν θ απαλλαγουμε απο το προβλημα. Οι Αθηναιοι σφυριζουν αδιαφορα και ειδαμε και τι εκαναν τοσα χρονια ολοι οι προηγουμενοι ολων των χρωματων που τωρα μας κανουν τους υπερανω

  • Όλα για την καρέκλα. μη δε σε βάλει ο τσίπρας στο ψηφοδέλτιο μόνο. ξεπούλα και το όνομα Μακεδονία, ξεπούλα και τη ΔΕΗ, μην αφήνεις τίποτα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.