Eτήσια Συνέλευση Φίλων Παιδικής-Εφηβικής Βιβλιοθήκης Βελβεντού

12 Ιανουαρίου 2018
08:03
Κανένα σχόλιο

Προς τα μέλη, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και όλους τους φίλους της Βιβλιοθήκης

Καλείστε στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου των Φίλων της Παιδικής & Εφηβικής Βιβλιοθήκης, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 6.30μ.μ., στο χώρο της Βιβλιοθήκης.

  1. Θα γίνει απολογισμός δραστηριοτήτων και λειτουργίας της βιβλιοθήκης το χρόνο που πέρασε, και οικονομικός απολογισμός.

  2. Θα συζητηθεί ο σχεδιασμός του Δ.Σ. για το 2018 και μετά.

Γ. Θα ακολουθήσει η εκλογή των 2 από τα 5 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως το καταστατικό ορίζει.

Στη συνέλευση θα παραστούν οι συνεργάτες της βιβλιοθήκης:

  • Δ. Χαλκιόπουλος (σχεδιαστής, ειδικός σύμβουλος για την ανάπτυξη και το σχεδιασμό του δανειστικού τμήματος της Εθνικής Βιβλιοθήκης) που θα παρουσιάσει την μελέτη/πρόταση ανασχεδιασμού και εκσυγχρονισμού της Π.Ε.Β.

  • Ειρήνη Βοκοτοπούλου, ειδικευμένη στα θέματα ανάγνωσης και βιβλιοθηκών, κοινωνιολόγος, με την οποία θα συζητήσουμε και το πλαίσιο λειτουργίας και αξιολόγησηςτης Π.Ε.Β.

Το Δ.Σ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.