kozan.gr: Γέμισε από κόσμο, κυρίως μικρά παιδιά, η κεντρική πλατεία της Κοζάνης, το πρωί της Κυριακής 21/1, στη συγκέντρωση αλληλεγγύης και συγκέντρωσης χρημάτων για το μικρό Αλέξανδρο Μελισσινό (Βίντεο & Φωτογραφίες)

21 Ιανουαρίου 2018
11:50
Κανένα σχόλιο

Γέμισε από κόσμο η κεντρική πλατεία της Κοζάνης, στη συγκέντρωση αλληλεγγύης για το μικρό Αλέξανδρο Μελισσινό, το πρωί της Κυριακής 21/1. Την εκδήλωση διοργάνωσε η ΕΠΣ Κοζάνης σε συνεργασία με τον ΟΑΠΝ Κοζάνης, την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κοζάνης, αθλητικά σωματεία και τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με σκοπό τη συμπαράσταση και τη συγκέντρωση χρημάτων (υπήρχαν “κάλπες” όπου ο καθένας έβαζε όποιο χρηματικό ποσό επιθυμούσε) για το μικρό Αλέξανδρο που πάσχει από οστεοσάρκωμα και χρειάζεται να μεταβεί στο εξειδικευμένο κέντρο Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών για να εγχειριστεί. Η παρουσία του κόσμου απέδειξε με πόσο αγάπη έχει αγκαλιάσει ο κόσμος της Κοζάνης (και όχι μόνο, καθώς υπήρχαν παρουσίες κι απ’ άλλες περιοχές) τη συγκεκριμένη προσπάθεια οικονομικής στήριξης της οικογένειας του Αλέξανδρου.


Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.