Συνάντηση στελεχών της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. με τον Πρύτανη του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας για το ενδεχόμενο σύνδεσης του ΤΕΙ με την τηλεθέρμανση

24 Ιανουαρίου 2018
11:15

Ο Γενικός Διευθυντής της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Γιώργος Παυλίδης και ο Διευθυντής Yπηρεσίας Τηλεθέρμανσης Ελευθέριος Κυπιρτίδης συναντήθηκαν με τον Πρύτανη του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας Στέργιο Γκανάτσιο. Στη συζήτηση, ο Πρύτανης έθεσε το ζήτημα της σύνδεσης του Ιδρύματος με το δίκτυο της τηλεθέρμανσης Κοζάνης, το κόστος καθώς και το χρόνο υλοποίησης του έργου. Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της ΔΕΥΑΚ αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι είναι περιζήτητοι τέτοιοι πελάτες για την επιχείρηση και προϋπολόγισαν το κόστος σύνδεσης περίπου στα 2.500,000 € με προϋπόθεση την ύπαρξη ώριμης μελέτης.

Το διάστημα υλοποίησης του έργου εκτιμάται περίπου στα 2 έτη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπρύτανης του ΤΕΙ Δ.Μ. Στέργιος Μαρόπουλος και ο καθηγητής του Ιδρύματος Δημήτρης Στημονιάρης.

5 σχόλια

  • ΜΠΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΤΕΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ? ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΚ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.