kozan.gr: Η παράταξη Δακή ζητά την παραίτηση του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου του Φ. Κεχαγιά – Γιώργος Δακής στο Kozan.gr: «Ο λόγος της αποχώρησής μας από το χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο έχει να κάνει με την αδυναμία του κ. Κεχαγιά να ασκήσει τα καθήκοντα του» (Βίντεο)

25 Ιανουαρίου 2018
13:18

Την αποχώρηση της παράταξης του από τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, σχολίασε στο Kozan.gr ο κ. Γιώργος Δακής, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης. «Ο λόγος της αποχώρησης μας από το χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο έχει να κάνει με την αδυναμία του κ. Κεχαγιά να ασκήσει τα καθήκοντα του», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Δακής. Από τον κ. Δακή ζητήσαμε επίσης να σχολιάσει το ψήφισμα της Παράταξης Καρυπιδή για το «Σκοπιανό», με τον πρώην Περιφερειάρχη να το χαρακτηρίζει «αλληλοαναιρούμενο».

Θανάσης Τέγος

4 σχόλια

  • Η απάντηση που έδωσε ότι εφόσον δεν τον ψήφησε άρα δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει την διαδικασία που πρέπει ήταν μεγάλο ατόπημα . Όταν συζητάμε για εθνικά θέματα δεν βάζουμε μπροστά τα κόμματα και τους μικρό εγωισμούς μας . Φώτη πες στον περιφερειάρχη να σοβαρευτεί με το θέμα για τα Σκόπια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι