kozan.gr: Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σ. Αδαμόπουλος επιβεβαιώνει το kozan.gr ότι η αιτία για τα πολλά “λευκά”, της παράταξης Καρυπίδη, στην χθεσινή ψηφοφορία για το ψήφισμα – πρόταση της περιφερειακή αρχής, ήταν οι αναφορές στήριξης στον Υπουργό Εξωτερικών (Βίντεο)

25 Ιανουαρίου 2018
13:50

“Ενώ όλα τα ψηφίσματα (προτάσεις) ήταν στο ίδιο πνεύμα, το ψήφισμα του συνδυασμού μας περιείχε την αναφορά στον κ. Κότζια, γεγονός που χάλασε ορισμένους και ψήφισαν λευκό”, ανέφερε, τη χθεσινοβραδινή εκπομπή του West Channel, “Forum Επικαιρότητας”, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σ. Αδαμόπουλος, επιβεβαιώνοντας απόλυτα το ρεπορτάζ του kozan.gr, λέγοντας και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα πράγματα, “φωτογραφίζοντας” πρόσωπα και καταστάσεις.

 

 

5 σχόλια

  • Συγχαρητήρια σε αυτούς από την παράταξη του Καρυπίδη που ψήφησαν έστω και λευκό Μακάρι να ήταν ονομαστική η ψηφοφορία για να ξέραμε ποιοι είναι να τους σφίγγω το χέρι όταν τους βλέπω

  • ειναι τοις πασι γνωστο οτι ο καρυπιδης ανηκει στην ομαδουλα ΚΟΤΖΙΑ και σαν δωρο πηρε την σχολη πυροσβεστικης στην πτολεμαιδα αλλωστε ειναι και το μονο εργο που εκανε ως περιφερειαρχης στην ΕΟΡΔΑΙΑ και ως ανταλλαγμα στον ευεργετη του ξεπουλησε ως περιφερειακη αρχη το ονομα της μακεδονιας αλλωστε ολα ειναι προσυνενοημενα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.