kozan.gr: Ένα πάρτι, χωρίς τσιγάρο, διοργάνωσε η «Ομάδα υποστήριξης άκαπνων μαγαζιών Κοζάνης», το βράδυ της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου, στο καφέ-μπαρ Gallery (Βίντεο & Φωτογραφίες)

26 Ιανουαρίου 2018
08:14

Ένα πάρτι, διαφορετικό από τα άλλα, χωρίς τσιγάρο, διοργάνωσε η «Ομάδα υποστήριξης άκαπνων μαγαζιών Κοζάνης» το βράδυ της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου, στο καφέ-μπαρ Gallery. Πρόκειται για την ομάδα που «γεννήθηκε» από το fb, με στόχο, όπως είπαν οι υπεύθυνοι Θανάσης Παπαδόπουλος και Μελίτα Ασημοπούλου: «να συνυπάρξουμε με τους καπνιστές. Δεν είμαστε αντικαπνιστές. Προωθούμαι τα άκαπνα μαγαζιά. Θεωρούμε ότι όλοι πρέπει να σεβαστούμε ό ένας τον άλλο». Ο ιδιόκτητης του «Gallery» κ. Αρίων Ζιάμπρας τόνισε: «φιλοξενούμε το πρώτο άκαπνο πάρτι και όχι αντικαπνιστικό. Διαφωνούμε με τη λογική του νόμου, ο οποίος μεταθέτει την ευθύνη της εφαρμογής του στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων και μάλιστα με την επιβολή προστίμου». Τέλος, ο Δήμαρχος κ. Ιωαννίδης σημείωσε πως: «Αυτό που γίνεται σήμερα εδώ είναι πολύ σημαντικό. Στόχος μας είναι να αποκτήσει αυτή η δράση αποδοχή από την κοινωνία».

 

24 σχόλια

  • Έχουμε πολύ πλάκα. Το αυτονόητο το κάνουμε είδηση. Θα είναι έτσι η κατάσταση αν πάμε Σάββατο βράδυ για ποτό εκεί?

    • εσύ κατεργάρη στον πάγκο σου!
      τα πρόστιμα δεν αργούν και θα κλαις σαν γυναικούλα για να μη σε γράψουν ελληνάρα!

  • Πρόκειται για την ομάδα που «γεννήθηκε» από το fb.. ,η γενική θεώρηση να αντιμετωπίζονται όλοι σαν πρόβατα, που άγονται και φέρονται κατά τις εντολές του τσομπάνη, βρήκε έδαφος και στέριωσε.

  • Οι Έλληνες …και πιο συγκεκριμένα οι Συμπολίτες Κοζανίτες … κάνουν είδηση μια μέρα ακαπνη …όταν υπάρχει αντικαπνιστικος νόμος που δεν εφαρμόζεται .. εδώ και 8 χρόνια …Ο οικολόγος Δήμαρχος ας γελάσω χαχαχα εκτίθεται σε κατάστημα φίλου κολητου του και συγγενεί του ότι δήθεν κάτι κατάφερε ενώ χαριεντιζονταν και στις φωτογραφίες…..Και ενώ υπάρχουν δηλωμένα 5 καταστήματα που δεν καπνίζουν ποτέ και τηρούν το νόμο και πρέπει να στηριχτούν… Η Επιτροπή ακαπνων κάνει πάρτι σε κατάστημα καπνιστών ….Οκ μας αρεσουν οι κωμωδίες …

    • Αγαπητέ: μάλλον δεν γνωρίζετε ότι πριν αποφασιστεί ο χώρος του πάρτυ ερωτήθηκαν τα μαγαζιά του κέντρου συνολικά, και τα περισσότερα, αν όχι όλα, αρνήθηκαν.
      Το μόνο που δέχτηκε να μας φιλοξενήσει ήταν το Γκάλερυ. Συγνώμη κι όλας που ο ιδιοκτήτης είναι φίλος του Δημάρχου, όπως μας πληροφορείτε.
      Επίσης τα πέντε μαγαζιά που λέτε, εμείς είμαστε αυτοί που τα προβάλλαμε πρώτοι στη σελίδα μας, και τα στηρίζουμε επισκεπτόμενοι αυτά για τον καφέ, γλυκό, φαγητό μας.
      Και ερωτώ: σε ποιό από τα 5 θα μπορούσε να γίνει ένα μεγάλο Άκαπνο Παρτυ; Πείτε μας, ελάτε να μας γνωρίσετε, και πιστέψτε μας, θα το κάνουμε.

      • Το παρτυ θα έπρεπε να γίνει σε ένα από τα πέντε μαγαζιά , όλα τα άλλα είναι λόγια για να λένε οι πολιτικοί ,άρα ψέματα η κρυμμένες αλήθειες .Και τέλος εγώ τον δήμαρχο τον Σκοπίων δεν τον αναγνωρίζω πλέον σαν δήμαρχο τις Κοζάνης

        • Σε ποιό σας ρώτησα.
          Στο ελιτ ας πούμε ή στο καφενείο “η συνάντηση”.
          Σταματήστε να πετάτε λάσπη με αστεία “επιχειρήματα”

  • Καλά πήγαινε Λευτεράκη σε κανένα μαγαζί που δεν είναι ο Ιδιοκτήτης της Παράταξής σου να δούμε πόσα πλια θα πιάσεις…

    Αποφάσισες να κανεις τωρα προκοπη με τον αντικαπνιστικό… Εφάρμοσε τον αν μπορείς λοιπόν. Ιδού η Ρόδος.

  • Ανακοίνωστε μια μάζωξη σε ακαπνο μαγαζί Ο όρος πάρτυ με ξεπερνάει …Για να στηριχτεί κατά αρχήν αυτό σαν επιβράβευση της προσπάθειας του και φυσικά ανακοινωστε ποια είναι αυτά τα 5 και να είστε σίγουροι ότι θα ρθουμε ..Όπως ήρθαμε και στο agora ..Με εκτίμηση υποστηρικτής σας …

  • Απαιτούμε να εφαρμοστεί ο νόμος άμεσα απο τώρα και κατα τη διάρκεια της αποκριάς.Αν δεν, θα γίνουνε μηνύσεις κατά του Δημάρχου και των λοιπών αρμοδίων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.