Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Καλούνται οι κτηνοτρόφοι, της Τ.Κ. Καστανιάς, να περισυλλέξουν τα τσοπανόσκυλα τους

26 Ιανουαρίου 2018
18:46

Καλούνται άμεσα οι κτηνοτρόφοι των μονάδων που βρίσκονται κοντά και περιμετρικά των ορίων της Τ.Κ. Καστανιάς να περισυλλέξουν τα τσοπανόσκυλα ιδιοκτησίας τους τα οποία κινούνται εντός του οικισμού και αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για τους κατοίκους.

Ο Αντιδήμαρχος Θόδωρος Κυριακίδης

4 σχόλια

  • ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ-Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ-ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΤΗΡΗΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΖΩΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ-ΟΙ ΔΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

  • Σε όλα τα χωριά να τα μαζέψουν οι κτηνοτροφοι. Επίσης να τα γίνει έλεγχος αν τα σκυλιά είναι εμβολιασμενα, αποπαρασιτωμενα και δηλωμενα, αν φέρουν τσιπακι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.