kozan.gr: Πώς κρίνουν οι πολίτες της Κοζάνης το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών των νοσοκομείων της περιοχής και γενικότερα της δημόσιας υγείας (Βίντεο)

29 Ιανουαρίου 2018
12:48

Πώς κρίνουν οι πολίτες της Κοζάνης το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών των νοσοκομείων της περιοχής και γενικότερα της δημόσιας υγείας.

10 σχόλια

    • το να προσβάλλεις γιατρούς που αγωνίζονται καθημερινά και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σου είναι εύκολο Σάββα.. απεύχομαι να βιώσεις κάποια τέτοια εμπειρία στα ΤΕΠ αλλά εάν βιώσεις κάτι ανάλογο είσαι τυχερός επειδή οι γιατροί δεν εξετάζουν κατά την εισαγωγή την ανθρώπινη ανοησία.

        • εμένα μου έτυχε και διαπίστωσα προσωπικά την άριστη αντιμετώπιση αλλά και της οικογένειας μου ως συνοδοί… Διαφέρουν οι εμπειρίες που είχαμε. Απλά δεν κάθομαι να γράφω εδώ και εκεί την καλή αντιμετώπιση που είχαμε. Εάν είχες πρόβλημα αναφορά θα έπρεπε να κάνεις.. Περαστικά να είναι..

          • Σάββα είσαι η εξαίρεση. Θα ήθελαν και άλλοι να έχουν το ιατρικό προσωπικό που έχει το Μαμάτσειο. Παντού υπάρχουν και κάποιοι που δεν θα είναι ευχαριστημένοι. Στο Μαμάτσειο ευτυχώς λίγοι.

    • ενω με το ενα θα γινουμε Ελβετια σε χρόνο dt.. Πληθυσμιακή κάλυψη λέγεται με απλά Ελληνικά. Εάν καλύπτουν ικανοποιητικά τις κλίνες και καλύπτουν την Δ.Μ και τα δύο έχει καλώς (πραγματική κάλυψη).

  • Δεν πρέπει να κρίνουμε ένα νοσοκομείο μόνο στο σύνολο του ,αλλά και στίς επι μέρους κλινικές όπου υπάρχουν γιατροί που βάζουν την σφραγίδα τους και λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Εάν υπήρχε έλεγχος σε όλα τα επίπεδα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι