kozan.gr: Δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας: Τι απάντησε ο δήμαρχος Εορδαίας σχετικά με τον ελλιπή φωτισμό: “Aπό τον Αύγουστο και μετά, όπως δείχνουν τα στοιχεία, έχει αγορασθεί ο μεγαλύτερος αριθμός λαμπτήρων τα τελευταία 2 χρόνια” (Βίντεο)

30 Ιανουαρίου 2018
00:08

Απαντήσεις σε δύο ερωτήσεις, που υπέβαλλε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, Γ. Καραϊσκος, σχετικά με το τι γίνεται με όσους έχουν μεγάλες οφειλές προς την τηλεθέρμανση, αλλά και για το τι προτίθεται να κάνει ο δήμος σχετικά με τον ελλιπή φωτισμό, στην Πτολεμαΐδα και στις κοινότητες, έδωσε ο δήμαρχος Εορδαίας, Σ. Ζαμανίδης.

 

 

8 σχόλια

  • Φώτα: Οι περισσότερες γειτονιές εκτός κέντρου έχουν ελλιπέστατο φωτισμό λόγω βλαβών και ανυπαρξίας λαμπτήρων. Δεν συζητώ για τις εισόδους τις πόλης που είμαστε τυχεροί γιατί δεν είχαμε κάποιο θανατηφόρο ατύχημα.
    Λακκούβες: Στα περισσότερα στενά των γειτωνιές της πόλης υπάρχει μεγάλος αριθμός λακκουβών , οι ίδιες εδώ και μια πενταετία και φαίνεται ξεκάθαρα ότι στην θητεία σας δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα (εννοώ δήμαρχο και αντιδημάρχους). Άραγε πό κόστος έχει και πόσα ημερομίσθια για να καλυφθούν αυτές οι λακκούβες; Μήπως απλά είστε ανίκανοι και δεν μπορείτε;
    Σκυλιά αδέσποτα: Δυστυχώς εδώ δεν υπάρχει σωτηρία καθώς σε αρκετές γειτονιές όσο και στο κέντρο της πόλης και σε κεντρικά πάρκα έχουν σχηματιστεί πολυάριθμες αγέλες με μεγαλόσωμα σκυλιά και είμαστε τυχεροί που δεν είχαμε θήματα με παιδιά, ηλικιωμένους ΑΜΕΑ και γυναίκες, ίσως και πολύ-πολύ σοβαρά. Τα 250.000 € τα οποία εξαγγείλατε κτίστε ένα νέο κυνοκομείο και στείλτε επιτέλους τον μπόγια σας (εάν δεν έχετε να προσλάβετε ως δήμος τουλάχιστον 2-3) και να λυθεί σε μία εβδομάδα οριστικά το πρόβλημα που έχει γίνει μάστιγα και πολύ επικίνδυνο για την ασφάλεια αλλά και την υγιεινή των δημοτών. Σε αυτό το σημείο να καταγγείλω 5-6 σκυλόφιλες και 1-2 σκυλόφιλους οι οποίοι νομίζουν ότι είναι ποιμένες σε κάποιο βουνό και βγάζουν βόλτες αγέλες από 5 και περισσότερα αδέσποτα χωρίς λουρί, τα ταΐζουν δίπλα σε σχολεία, δίπλα από πάρκα, μέσα σε γειτονιές όπου βρίσκονται παιδιά, αυτά αφοδεύουν όπου βρουν και γενικά συμπεριφέρονται όχι μόνο αντικοινωνικά αλλά ποινικά κολάσιμα καθώς φέρουν προσωπική ευθύνη για τις ανεύθυνες πράξεις τους και τα αδέσποτα τους τα οποία τους ανήκουν. Να τους ενημερώσω ότι πολύς κόσμος έχει αγανακτήσει με την εν λόγω συμπεριφορά τους, υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν την προβατική και ποινική συμπεριφορά τους εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και τις προσεχείς ημέρες θα ασκηθούν καταγγελίες και μηνύσεις στον εισαγγελέα και θα δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία γιατί κυρίες μου οι γειτονιές ανήκουν στους δημότες και στα παιδιά τους και όχι στα σκυλιά σας και σε εσάς που είστε μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού.

    • φιλε μου σεβομαι την αποξη και συμφωνω με ολα εκτος τα αδέσποτα, θα ηθελα να σου πω οτι το καθε ζωο εχει δικαιωμα να ζει , να τρωει , να κοιματε ,να τρέχει και να στο πω και πιο λαικα να χ… ναι να χ… οπου γουσταρει.. οτι καποια ευφυης πιθηκακια κανανε μια αγελη (ανθρωπος) και ζουνε δν τους δινει το δικαιωμα να λενε η πολη μου ανηκει, ο αερας μου ανηκει ο δρομος μου ανηκει κλπ… οπως εσυ και εγς κ ο καθενας μας διωξαμε ζωα για να χτισουμε σπιτια, αυλες , εργοστασια εκει δν ειδα κανεναν να παραπονιεται αλλα ναι οταν ειναι στην ”πολη” μας ας κλαψουμε λιγο που μας ενοχλει το αδεσποτο..

      • Φίλε ή φίλη. Μοιάζεις να είσαι μπερδεμένος και χαμένος στις αερολογίες που λες.
        Άκου εκεί η πόλη φυσικό περιβάλλον των αδέσποτων σκύλων. Είσαι από αυτά τα αντικοινωνικά πιθηκάκια που στο σχολείο δεν είχαν φίλους και τα κορόιδευαν τα υπόλοιπα παιδιά και όταν μεγάλωσες την έχεις δει ότι μισείς τους ανθρώπους και ειδικά τα παιδιά;

      • Να σου φέρουμε καμιά 20αριά πεινασμένα αδέσποτα και τότε να σε δω μάγκα μου.
        Ζεις σε κοινωνία που τη δημιούργησαν οι άνθρωποι για τους ανθρώπους. Γιατί νομίζεις ότι δεν βλέπεις αρκούδες και λύκους μέσα στις πόλεις; Τι δεν καταλαβαίνεις;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.