Καστοριά: «Αρπάχτηκαν» Καρυπίδης – Σαββόπουλος στον… επίλογο της συνεδρίασης για το φυσικό αέριο (Bίντεο)

30 Ιανουαρίου 2018
05:40

Στο… τέλος της έκτακτης συνεδρίασης έμελλε να ανάψουν τα αίματα. Πρωταγωνιστής ο περιφερειακός σύμβουλος με την ομάδα του Γιώργου Δακή, Δημήτρης Σαββόπουλος, ο οποίος επιτέθηκε στον περιφερειάρχη, Θόδωρο Καρυπίδη, αναφορικά με το ποιος και πότε ξεκίνησε η διεκδίκηση του φυσικού αερίου για τη Δυτική Μακεδονία.

Ο κ. Καρυπίδης υποστήριξε ότι η προηγούμενη περιφερειακή Αρχή δεν είχε κάνει καμία προσπάθεια για να πάρει φυσικό αέριο η Δυτική Μακεδονία. “Να μας πείτε εάν ένα πολιτικό πρόσωπο πήγε ποτέ στη ΔΕΠΑ, στη ΔΕΔΑ, οπουδήποτε, να πει τι γίνεται με το φυσικό αέριο;» Με αφορμή αυτή τη δήλωση ο κ. Σαββόπουλος κατηγόρησε τον Περιφερειάρχη ότι λέει ανακρίβειες.

Μάλιστα στη διαμάχη παρενέβη και η Ολυμπία Τελιγιορίδου, η οποία τον κατηγόρησε για «μικροψυχία».

13 σχόλια

  • Είστε εδώ και μας ενημερώνετε μέσω του Πόιντ Πόιντ , PowerPoint κ Σαββόπουλε .. Και ‘’εικονική πραγματικότητα’’ …

    • Ουαν Μαν Σοου…….

      ευτυχως έχουμε Καρυπίδη στο τιμόνι της Περιφέρειας τον Ανεξάρτητο Περιφερειάρχη ….
      που θα μας λύσει όλα τα προβλήματα …
      τα στασίδια έχουν κόστος όταν τοποθετούναι;;;;;;;

  • Για ακομα μια φορα τον ξεφτιλισε ο Σαββοπουλος τον εκπροσωπο τυπου του συριζα καρυπιδη με τις ανακριβειες του.Ενα ατελειωτο γλυψιμο στην κυβερνηση και ολο φανφαρες για τον εαυτο του.Γιατι δεν μιλησε για αυτα που μας ελεγε προεκλογικα οτι δεν πωλουνται νερα και ενεργεια,δεν μας ειπε για τον φουσκωμενο ενφια που ερχεται στην περιφερεια μας.Ενα ψηφισμα για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν μπορεσε να βγαλει και εχει το θρασσος να αγορευει.Ασε ρε καρυπιδη,θα μεινεις με το εγω σου και λιγους αυλικους που τους πηραμε χαμπαρι.Μπλα,μπλα ,μπλα εισαι μονο.

  • Ούτε ένα ψήφισμα της προκοπής για τη Μακεδονία δε μπορείτε να βγάλετε και μιλάτε για στασίδια. Το μόνο στασίδι που σας νοιάζει είναι στο σύριζα, και αυτό έχει τεράστιο κόστος, που θα το πληρώαετε ακριβά!

      • Πουλιά στον αέρα πιάνεις χαχαχα, δεν κατάλαβες καν ότι το ψευδώνυμο αναφέρεται στο αφεντικό σου τον μπερλουσκόνι της κωλοπετινίτσας! Και εκει θα επστρέψει γιατι τον πηραν χαμπαρι και οι πέτρες!,,,,,

  • Καρυπίδη τρέχει στο υπουργείο ενέργειας όχι για το φυσικό αέριο για να τους διευκολύνεις να πουλήσουνε τη Δ.Ε.Η.Και δυστυχώς τα κατάφερες

  • Ρε καρυπιδη εισαι για γελια,το απολυτο τιποτα.Τα εκανες πλακακια με τον συριζα,ξεπουλησες τα παντα στην περιφερεια και εχεις το θρασος να μιλας στον σαββοπουλο για στασιδια;Πολυ καλα σε αποστομωσε και ξερεις γιατι;Γιατι ειναι γνωστης των πραγματων,δε εχει αναγκη να σε γλυφει οπως καποιοι θεσμικοι που δυστυχως σε χαιδεψαν τα αυτια και ξερει τι ασχετος εισαι.Οσο θυμαμαι τι ελεγες για τον ταπ ως δημοσιογραφος γελαω.Εισαι πιονι του συστηματος,

  • Ο υπουργος ειπε το 2023 γινει το εργο και θα χρηματοδοτηθεί απο το ΕΣΠΑ
    Ο Καρυπιδης ειπε το εργο θα παραδοθει το 2019 ή το 2020 και θα χδημαροδοτηθει απο το προγραμμα δημοσιων επενδυσεων

    Ας συνεννοειστε ρε παιδια πριν τις ανακοινωσεις που κανετε !!!!

  • Καρύμπα όταν λες ότι θα έχει η Δ. Μακεδονία ΦΑ εννοείς και τους 4 νομούς; Γιατί 4 νομούς έχει η Δ. Μακεδονία αν δεν το ήξερες…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι