Πτολεμαίδα: Θανατηφόρο τροχαίο έπειτα από τη σύγκρουση δύο αυτοκινήτων

30 Ιανουαρίου 2018
11:52

Το περιστατικό συνέβη το πρωί σήμερα γύρω στις 10 επί της οδού Μεσουπόλεως στη συμβολή της με την οδό Β’ τομέας. Από την πλαγιομετωπική σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο από τους επιβαίνοντες στα δύο οχήματα. Στο τροχαίο επενέβησαν η Πυροσβεστική, η Τροχαία Εορδαίας και Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι πυροσβέστες με επικεφαλής το Διοικητή της υπηρεσίας Επιπυραγό Χρήστο Σπυρίδη με τρία οχήματα και 8 άνδρες απεγκλώβισαν το ένα άτομο το οποίο και μεταφέρθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του με το ΕΚΑΒ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του 54χρονου οδηγού του άσπρου FIAT. Το δεύτερο άτομο οδηγήθηκε (με τη σύζυγο του) επίσης στο νοσοκομείο χωρίς να έχει κάτι το σοβαρό.

Προανάκριση για το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Εορδαίας καθώς βρέθηκαν άμεσα στο περιστατικό αστυνομικοί με επικεφαλής το διοικητή του τμήματος Σπύρο Τάσιο.

Πηγή eordaia.org

11 σχόλια

  • Εκείνος ο δρομος εχει συνεχεια παρανομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Κάτι πρεπει να γινει πρέπει να μπουν και καθρέφτες.

    • σύμφωνο μένω σε εκείνη την γειτονιά εγώ και θα πρωί που πάω στην δουλειά έχουν παρκάρισμενα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να μην βλέπεις και επισεις από εκείνον τον δρόμο κάθε μέρα περνάνε πάρα πολλά αμάξια λόγο του Δημοτικού ήταν σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα γινόταν κάτι σοβαρό εκεί όπως και πέρσι πάλι είχαμε ατύχημα εκεί…όχι καθρέφτες αλλά κωλλονακια πρέπει να μπούνε και όχι μόνο εκεί σε πολλές διασταυροσεις όπως επισεις στο 11ο δημοτικό…αλλά κοιμούνται όρθιοι

  • Δυστυχώς κρίμα στο άνθρωπο. Προσοχή μεγάλη.. Κυρίως με τους πεζούς… Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι το πεζοδρόμιο είναι για τους πεζούς και κυκλοφορούν ανέμελοι πάνω στο δρόμο

  • Συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου συμπολίτη μας. Να σημειώσω ότι πριν 10 ημέρες είχαμε ένα παρόμοιο τροχαίο όπου ένας 85χρονος (άραγε πως έχει το δικαίωμα να οδηγεί σε τέτοια ηλικία και ποιοι του έχουν δώσει ανανέωση αδείας) παραβίασε STOP και εμβόλισε αυτοκίνητο όπου μέσα βρίσκονταν μικρά παιδιά. Η ταχύτητα του “παππού” ξεπερνούσε τα 80χλμ και ήμασταν τυχεροί γιατί δεν μας βρήκε σε κάποια πόρτα όπως ο άτυχος φίλος και το γεγονός ότι όλα τα παιδιά φορούσαν ζώνες ασφαλείας αλλιώς θα είχαν σπάσει τα κεφάλια τους. Το ατύχημα συνέβη και πάλι μέσα στην πόλη. Προσοχή στις διασταυρώσεις έχουμε δεν έχουμε STOP ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ και κοιτάμε και φοράμε πάντα ζώνες ακόμη για μέσα στην πόλη.

  • Κολωνακια λέει ο άλλος!
    Ποιος θα τα βάλει ρε φίλε;
    ο Δήμος;
    Μια λάμπα δεν θελει να αλλάξει, θα αγοράσει κολωνες η καθρέφτες;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.