Την πολλά υποσχόμενη κουζίνα του νέου εστιατορίου «ΤΟ ΠΑΛΙΟ/ Σούβλες & Σχάρες», στο διώροφο νεοκλασσικό της οδού Ι. Τράντα 26 στην Κοζάνη, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι πρώτοι πελάτες του. Όπως δηλώνουν οι ιδιοκτήτες του, «ΤΟ ΠΑΛΙΟ/ Σούβλες & Σχάρες» διαθέτει στυλιστικές ανησυχίες, δανείζεται στοιχεία της παράδοσης, εφευρίσκει νέες «κρεατοχαρές», σέβεται την ονομασία προέλευσης, ξέρει να χειρίζεται επιδέξια με μαεστρία, με το ταλέντο του ψήστη να διαπρέπει στις κάθε λογής σούβλες και σχάρες. Στο έμπα και τη μόστρα της, οι σούβλες, οι ψησταριές, αναδύουν ορεκτικές οσμές στα πέριξ, το κρέας μιλά από μόνο του, δε χρειάζεται μενού για να διαλέξεις.
Τρώμε εντός σύννεφου καπνού από τσιγάρα ή εντός καθαρής ατμόσφαιρας?
Καλες δουλειες. Το να ανοιγει κατι νεο στην πολη ειναι αθλος και χρειαζεται στηριξη. Συγχαρητηρια!
ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
Καλή επιτυχία παιδιά αλλά να ανοίγει και καμια παραγωγική επιχείρηση όχι μόνο καφέ και φαγάδικα
Σωστός.
Μακάρι να τολμήσουν και να απαγορεύσουν το καπνισμα εντός!
το τσιγαρο απαγορευται , απλα καπνιζουν τα καρβουνα !!!!!