H ONNEΔ, σε Τσίπρα, για Καρυπίδη: “Ναι, είναι εκείνος ο εξαίρετος κύριος που μας έλεγε ότι η ΝΕΡΙΤ είναι… προσφορά του Σαμαρά στους Εβραίους”

30 Ιανουαρίου 2018
23:20

Με μια δηκτική ανακοίνωση η ΟΝΝΕΔ υπενθυμίζει στον Αλέξη Τσίπρα τις δηλώσεις του περιφερειάρχη Καρυπίδη που… «στήριξε» και που «πρωταγωνιστεί» σε τελευταίο τηλεοπτικό σποτ του Μεγάρου Μαξίμου.

Μάλιστα, η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ έρχεται λίγες ώρες μετά την ομιλία Τσίπρα στην τελετή τοποθέτησης του θεμέλιου λίθου στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος καλώντας τον να μεταβεί δυτικότερα της Θεσσαλονίκης, ώστε να συναντήσει τον περιφερειάρχη δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη. Εξηγεί, λέγοντας:«Ναι, είναι εκείνος ο εξαίρετος κύριος που μας έλεγε ότι η ΝΕΡΙΤ είναι… προσφορά του Σαμαρά στους Εβραίους (!) και στον οποίο ο αντιμνημονιακός τότε κ. Τσίπρας αρχικά έδωσε επίσημο χρίσμα και τελικά, αφού ξέσπασε σάλος για όσα απίθανα έγραφε δημόσια ο εκλεκτός του, τελικά “απλώς” τον στήριξε στον δεύτερο γύρο των Περιφερειακών Εκλογών του 2015. Είναι, δε, τέτοια η ευαισθησία των συντρόφων για το Ολοκαύτωμα που, την 27η Ιανουαρίου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Μνήμης του Ολοκαυτώματος, έδωσαν στην κυκλοφορία βίντεο με τον κ. Καρυπίδη να λέει κάτι νόστιμα (δήθεν) αναπτυξιακά δίπλα σε κάτι πάστες αμυγδάλου (ξεκάθαρα, κάτι το ωραίον)».

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΟΝΝΕΔ:

«Χαιρετίζουμε την τελετή τοποθέτησης του θεμελίου λίθου του Μουσείου του Ολοκαυτώματος που έλαβε χώρα σήμερα στη Θεσσαλονίκη παρουσία του Προέδρου του Ισραήλ. Η μνήμη των χιλιάδων Ελλήνων Εβραίων που εξοντώθηκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης πρέπει να μείνει ζωντανή και να τιμάται από την Ελληνική Πολιτεία.

Επ’ ευκαιρία της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στη Βόρεια Ελλάδα, θα τον προτρέπαμε να μεταβεί λίγο δυτικότερα της Θεσσαλονίκης, ώστε να συναντήσει τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κύριο Καρυπίδη. Ναι, είναι εκείνος ο εξαίρετος κύριος που μας έλεγε ότι η ΝΕΡΙΤ είναι… προσφορά του Σαμαρά στους Εβραίους (!) και στον οποίο ο αντιμνημονιακός τότε κ. Τσίπρας αρχικά έδωσε επίσημο χρίσμα και τελικά, αφού ξέσπασε σάλος για όσα απίθανα έγραφε δημόσια ο εκλεκτός του, τελικά «απλώς» τον στήριξε στον δεύτερο γύρο των Περιφερειακών Εκλογών του 2014. Είναι, δε, τέτοια η ευαισθησία των συντρόφων για το Ολοκαύτωμα που, την 27η Ιανουαρίου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Μνήμης του Ολοκαυτώματος, έδωσαν στην κυκλοφορία βίντεο με τον κ. Καρυπίδη να λέει κάτι νόστιμα (δήθεν) αναπτυξιακά δίπλα σε κάτι πάστες αμυγδάλου (ξεκάθαρα, κάτι το ωραίον).

Ξέρουμε, είναι καλό και φιλολαϊκό (και ολίγον τι ψεκασμένο) παιδί ο κύριος Καρυπίδης και πολεμούσε το κακό μνημόνιο και του ξέφυγαν δυο κουβέντες παραπάνω – άσχετα αν ουδέποτε ζήτησε συγγνώμη. Αλλά, σύντροφοι, αν ήταν καλό παιδί, δεν χρειαζόταν να τον κάνετε Περιφερειάρχη∙ μπορούσατε απλά να τον κεράσετε μια από τις αναπτυξιακές σας πάστες. Ή, έστω, αφού η συμμαχία σας με το άλλο άκρο είναι μια ξεκάθαρη πολιτική στρατηγική, μπορείτε απλά να μην υποκρίνεστε».

Οταν ο κύριος Καυρπίδης πραγματοποιούσε αναρτήσεις για τη ΝΕΡΙΤ:

Εκ των πρωταγωνιστών σε σποτ του Μαξίμου:

11 σχόλια

  • Συνεχιστε να γραφετε εξυπνακιστικα κειμενα εκει στην ΝΔ. Απλως να μν ξεχνατε οτι Καρυπιδης ειναι ο εκλεγμενος Περιφερειαρχης με ποσοστο που ξεπερασε το 60 %. Θα μαθετε να σεβεστε την ετυμηγορια του λαου..Που ξαφνικα σας επιασαν ευαισθησιες για το ολοκαυτωμα την ιδια στιγμη που αντιπροεδρος του κομματος σας ειναι ο πωλητης βιβλιων του Πλευρη, αυτος που τραγουδουσε “ερχομαστε και τρεμει η γη” τον υμνο του τριτου ραιχ. Και κοινοβουλευτικος εκπροσωπος σας αυτος που εμπαινε στα πανεπιστημια με τσεκουρια, ο προεδρος της νεολαιας της ΕΠΕΝ ντε..

  • ρε παιδια ο αδωνις γεωργιαδης , το “Πνευματικο τεκνο του πλευρη” κατα δηλωσή του, συνηγορος υπερασπισής του στα βιβλια του
    σε ποιο κομμα αντιπροεδρος ειναι;
    ο βοριδης της επεν σε ποιο κομμα ειναι βουλευτης;

  • Σε κάθε περίπτωση οι χαρακτηρισμοί για έναν αιρετό της τοπικής αυτοδιοίκησης από μια κοματική παράταξη είναι αν μη τι άλλο απαράδεκτοι. Τον Καρυπίδη τον ψήφισαν οι πολίτες καιμέσω της ανακολινωσης προσβάλλονται όλοι οι πολίτες. Εκτός κι αν έχει στοιχεία η ΟΝΝΕΔ ότι μας ψεκάζουν όλους στην περιοχή γι αυτό και ψηφίσαμε το ..ψεκασμένο παιδί.

    • Απαράδεκτα είναι τα όσα έλεγε προεκλογικά ο κύριος αυτός, και το ότι δεν μπόρεσε να κάνει ούτε το 10% αυτών. Απαράδεκτο είναι να κοροϊδεύεις τον κόσμο. Μπορεί να τον ψήφισαν πολίτες και αυτόν όπως και τον πολιτικό του μέντορα επειδή είπαν ψέματα άλλα πλέον το 80% του ποσοστού που τον ψήφισε δεν του έχει εμπιστοσύνη. Δημόσιο πρόσωπο είναι και θα κριθεί όπως έκρινε και αυτός πρόσωπα στο κανάλι του.
      Όσο για τα βιντεάκια που ανεβάζει και που παίζει και αυτός μέσα, θέλω να δω αν θα είναι και σε ανάλογο βίντεο για την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ.
      Τώρα για το ψεκασμένος… απλά δείτε που πρόσκειται πολιτικά ένα μεγάλο ποσοστό αυτών που είναι ακόμα υποστηρικτές του και συνεχίζουν να τον γλύφουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.