kozan.gr: Η. Κάτανας: “Noμίζω, στο περιφερειακό συμβούλιο, γίνεται αντιπολίτευση δεκαετίας του 90′ – Η παρουσία του Περιφερειάρχη στο spot του Μαξίμου ήταν μια συμμετοχή θεσμικού” – Τι άλλο είπε σε σημερινή του συνέντευξη στο Ελεύθερο Ραδιόφωνο στους 99fm (Ηχητικό)

31 Ιανουαρίου 2018
13:20

Στην εκπομπή «Ελεύθερο Πρωινό», στο «Ελεύθερο Ραδιόφωνο, στους 99fm και στη Β. Αννουλίδου, μίλησε σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 11, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Ηλίας Κάτανας. Μεταξύ άλλων, ανέφερε, πως στο περιφερειακό συμβούλιο, γίνεται αντιπολίτευση δεκαετίας του 90′, ενώ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του Θ. Καρυπίδη στο spot της κυβέρνησης με θέμα το μειωμένο τιμολόγιο ρεύματος.

Ακούστε το ηχητικό κομμάτι που σας μεταφέρει διαδικτυακά το kozan.gr:

10 σχόλια

  • Στις ενδεκάδες που κατέβαζαν οι παρατάξεις τη δεκαετία του 90, η συντριπτική σας πλειοψηφία δε θα καθόταν ούτε στον πάγκο. Όσοι παρακολουθούσαν τα τότε Νομαρχιακά συμβούλια γνωρίζουν τη διαφορά επιπέδου πολιτικής με του θαυματοποιούς του σήμερα. Όχι άλλο σανό !!!!!!!

  • Αν ήσουν το 90 τώρα θα σβηνες καλαμιές ….Το ότι απαξιώθηκε από σοβαρούς ανθρώπους η πολιτική σας οδήγησε όλους τους μέτριους και απίθανους σε καρέκλες ….Συνέχισε να συγονταρεις τον περιφερειάρχη σου …Μετρημένοι μήνες πριν το Βατερλώ

  • Μίλησε ο πολιτικός του 21ου αιώνα. που αν δεν ήταν τα αντιμνημονια δεν θα τον ήξερε η κάνουλα του πυροσβεστικού

  • Ασε ρε Κατανα γλειφεις εκει που καποτε εφτυνες. Ησουν υπερμαχος του καραμανλη κ της ΝΔ κ τωρα εγινες ενα με τους κουμμουνιστες. Αυτο δε θα μεινει αναπαντητο ομως. Θα ρθει η ωρα που θα παρεις τις απαντησεις σου.

  • Δλδ οι πολιτικοί του 90′ θεωρουνται επιτυχημένοι;; μαλλον δεν καταλάβαμε ακομα πως φτασαμε μεχρι εδω.. ακομα κολλημενοι στο παρελθον που μας κατεστρεψε.. ααα.. μην ξεχνιομαστε.. στις εκλογες μπορειτε να λαβετε μερος ολοι.. οχι μονο πισω απο το πληκτρολόγιο.. καποιοι εκθεσανε τον εαυτο τους και μπραβο για το θαρρος τους.. καλη κριτική.. αλλα ακομα καλυτερη η συμμετοχη.. και βλεπουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.