kozan.gr: Κοζάνη: Ενημερωτική εκδήλωση του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ, πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 3 Φεβρουαρίου (Φωτογραφίες & Βίντεο)

3 Φεβρουαρίου 2018
14:50
Κανένα σχόλιο

Ενημερωτική εκδήλωση του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ, πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο «ΑΛΙΑΚΜΩΝ» στην Κοζάνη. Ο πρόεδρος του σωματείου κ. Αναστάσιος Δημάκης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους σχετικά με θέματα των προσωρινών συντάξεων, των συντάξεων χηρείας, αλλά και σε ότι αφορά τα ΕΦΑΠΑΞ, τα οποία πληρώθηκαν μέχρι το τέλος του 2015. Ο κ. Δημάκης σημείωσε πως: «Εκδόθηκαν μέχρι τον Μάιο του 2016 ογδόντα (80) αποφάσεις αλλά δεν τις πλήρωναν με το αιτιολογικό ότι η πληρωμή των εφάπαξ της Δ.Ε.Η. είναι πολύ μπροστά από τις πληρωμές των άλλων ταμείων. Με την παρέμβασή μας στη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου κυρία Στέλλα Βρακά δόθηκε εντολή στο ΕΤΕΑΕΠ να πληρωθούν άμεσα». Για το θέμα της εισφοράς αλληλεγγύης του ν. 3986/2011, ο κ. Δημάκης τόνισε «παράνομα μας παρακρατείτε ως ποσοστό από την επικουρική μας σύνταξη, μας είπανε ότι το θέμα το εξετάζουν. Τώρα εάν θα πρέπει να κάνουμε αιτήσεις προς το  ΕΤΕΑΕΠ να μας επιστραφούν τα παράνομα παρακρατηθέντα, θεωρούμε ότι εκτός από το θέμα της παραγραφής δεν λύνουν κανένα ζήτημα ουσίας. Όπως σας ενημερώσαμε με προηγούμενό μας δελτίο τύπου θα περιμένουμε να λυθεί κυβερνητικά, άλλως, θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη».

Θανάσης Τέγος


Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.