Επιτυχημένος ο χορός και η κοπή Βασιλόπιτας του Μακεδονικού Κοζάνης – Πρωταγωνιστής της εκδήλωσης ο Αλέξανδρος Μελισσινός – Αναφορά στη συνεργασία και στο έργο του Ατρόμητου (Φωτογραφίες & Βίντεο)

3 Φεβρουαρίου 2018
20:44
Κανένα σχόλιο

Επιτυχημένος για άλλη μια χρονιά ήταν ο ετήσιος χορός και η κοπή βασιλόπιτας της ακαδημίας του Φ.Σ.  Μακεδονικού Κοζάνης που έγινε την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 στο οικογενειακό κέντρο Garden Hall στον Κρόκο Κοζάνης.

 Η παραδοσιακά πλέον επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, παιδιών, γονέων, μελών, αλλά και φίλων..

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη παρά την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Μετά το σύντομο καλωσόρισμα τις ευχές για καλή χρονιά με υγεία  και τις ευχαριστίες του προέδρου, που τελειώνοντας την ομιλία του αναφέρθηκε στον Αλέξανδρο Μελισσινό  και για το τσουνάμι ανθρωπιάς και βοήθειας που υπήρξε απ’  όλους για να μπορέσει να μαζευτεί το υπέρογκο ποσό που θα επέτρεπε στον Αλέξανδρο να μεταβεί στο Χιούστον των Η.Π.Α για να εγχειριστεί.

Στην εκδήλωση  υπήρχε μια μπάλα και μια φανέλα του Ουάρντα με υπογραφές των παικτών του Ατρόμητου Αθηνών τα οποία βγήκαν υπό μορφή δημοπρασίας στο κοινό.Το πόσο των 100 ευρώ που έδωσε  παρευρισκόμενος επιχειρηματίας της περιοχής θα  δοθεί στην οικογένεια του Αλέξανδρου.

Στη συνέχεια, έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας.

>

Το τυχερό τμήμα που έτυχε  το φλουρί ήταν το παιδικό.

Ο Μακεδονικός βράβευσε τον Βαγγέλη Ζιάμπρα.

 Ο Μακεδονικός βράβευσε ένα δικό του παιδί για την μεταγραφή του στον Ατρόμητο Αθηνών. Ο Βαγγέλης Ζιάμπρας γεννημένος το 2001  τον Ιανουάριο πήρε μεταγραφή στον Ατρόμητο Αθηνών.

Την πλακέτα απένειμε ο πρόεδρος του Μακεδονικού   στον πατέρα του Βαγγέλη

Την εκδήλωση παρουσίασε ο κ. Ντίνος Μπέμπης.

Η ζεστή βραδιά συνεχίστηκε και  ολοκληρώθηκε με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα από το συγκρότημα «Λόζιος και  ανακατωσιά»,   το οποίο χάρισε κεφάτες στιγμές στους παρευρισκόμενους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Με τη λύρα «ξεσήκωσε» και διασκέδασε τον κόσμο  ο Κώστας Πανυτσίδης.

 Κέφι, χορός και ζεστή ατμόσφαιρα συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε η βραδιά να κυλήσει εξαιρετικά ευχάριστα και να αποζημιώσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους, με τους παράγοντες του συλλόγου, να παίρνουν τα εύσημα για την άψογη διοργάνωση αλλά και τη φιλοξενία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Η ΕΠΣ Κοζάνης με τον πρόεδρο κ.  Νίκο Σάββα, τον αναπληρωτή πρόεδρο και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ στην επιτροπή ασφάλειας γηπέδων κ.  Γιάννη Αποστόλου, ο ταμίας κ.  Γρηγόρης Τζουμερκιώτης, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας  ο κ. Γιώργος Πανυτσίδης και ο έφορος μικτών ομάδων ΕΠΣ Κοζάνης κ.  Στέλιος Μούσιος.

Το παρόν στην εκδήλωση επίσης , έδωσαν και εκπρόσωποι των  ομάδων: της  Κοζάνης , της ΑΕ Κοζάνης , του Μέγα Αλέξανδρου Χαραυγής, του ΑΟ Κρόκου και του Ηρακλή Κοζάνης.

Πολιτικά πρόσωπα τίμησαν με την παρουσία τους  την εκδήλωση

Ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ.  Θόδωρος Καρυπίδης, ο αντιπεριφερειάρχης οικονομικών κ.  Ηλίας Κάτανας ο πρόεδρος του ΟΑΠΝ κ Γιάννης Ιωαννίδης ,  ο σύμβουλος του οργανισμού  κ. Νίκος Πλεξίδας

Οι πολιτευτές Στάθης Κωνσταντινίδης (ΝΔ) , Γιάννης  Γκουντιός (ΑΝΕΛ) Γιάννης Δελληγιάνης (επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κοζάνης).

Ο Μακεδονικός ευχαριστεί:

Το Δ.Σ. του Μακεδονικού ευχαριστεί όλους τους φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τους χορηγούς και τους δωροθέτες.

Δίνουμε ραντεβού για του χρόνου!

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.