Πτολεμαΐδα: Αποφασίζεται η μεταστέγαση και άλλων Δ. Υπηρεσιών

7 Φεβρουαρίου 2018
10:40

Την ερχόμενη Τετάρτη, στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΔΜ, πρόκειται να αποφασιστεί ο χρόνος και η διαδικασία για τη φιλοξενία  των υπολοίπων Δημοσίων Υπηρεσιών, Δ Ο Υ- ΕΦΚΑ- Ειρηνοδικείο, στο κτίριο της Περιφέρειας στην Πτολεμαΐδα,  με στόχο την εξυπηρέτηση των Πολιτών της Εορδαίας και της ευρύτερης περιοχής, δήλωσε χθες από την Πτολεμαΐδα ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης. Μίλησε για τη ανάγκη  συνεργασίας με το Δήμο Εορδαίας και πρόσθεσε πώς « Ελπίζω μέχρι τη λήψη της απόφασης να έχουμε τη συναίνεση όλων. Εδώ, δεν χωρούν αντιπαραθέσεις και λογικές που αποδομούν μία περιοχή, όπως η Εορδαία»

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

2 σχόλια

  • Πρεπει η οικονομική επιτροπη της περιφερειας να δει και τι θα γινει με το προγραμματισμενη απο το υπουργειο καταργηση εντος τριμηνου όλων των ΔΟΥ β κατηγοριας….

  • Αν ειναι σε δημόσιο κτήριο η ΔΟΥ θα παραμείνει
    Μπράβο στην περιφέρεια που προσπαθεί να μη αποδομηθεί η αγαπημένη πόλη
    Επιπρόσθετα θα ειναι συγκεντρωμένες όλες οι υπηρεσίες προς εξυπηρέτηση των πολιτών
    Μπράβο στον Περιφεριάρχη
    Μπράβο στον αντιπεριφερειάρχη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.