Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βοΐου, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου

13 Φεβρουαρίου 2018
12:14
Κανένα σχόλιο

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βοΐου την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018, στις 9:30 το πρωί, στο Δημαρχείο στη Σιάτιστα, με τα εξής θέματα συζήτησης:

  1. Διάθεση πιστώσεων σε βάρος του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2018.
  2. Παροχή πάγιας προκαταβολής στο Δήμο Βοΐου για το έτος 2018.

  3. Κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2018.

  4. Έλεγχος υλοποίησης προϋπολογισμού για το τέταρτο τρίμηνο έτους 2017.

  5. Κατάρτιση προϋπολογισμού οικον. έτους 2018 Κληροδοτήματος Καρούτα.

  6. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας εκμίσθωσης αγροτεμαχίου στην τ.κ Τσοτυλίου.

  7. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού για την εκπόνηση της μελέτης: «Μελέτη ανάπλασης χώρου αναψυχής Τσοτυλίου» – Κατακύρωση διαγωνισμού.

  8. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού για την σίτηση των Μαθητών Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας Δήμου Βοίου για το σχολικό έτος 2017-2018 – Κατακύρωση διαγωνισμού.

  9. Έγκριση πρακτικού αξιολόγησης των οικονομικών προσφορών του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της πράξης: «Προμήθεια παροχομέτρων για τις δεξαμενές ύδρευσης του Δήμου Βοΐου» και  ανάδειξη  προσωρινού αναδόχου .

  10. Πρόσληψη δικηγόρου (νομική στήριξη αρετών).

  11. Πρόσληψη δικηγόρου (Αγωγή Χ. Χατζηνικολάου και Σια Ο.Ε).

  12. Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης διαδικασιών βάσει του άρθρου 221 παρ. 11 του Ν. 4412/2016 για το έτος 2018.

  13. Συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης ενστάσεων διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων βάσει του άρθρου 221 παρ. 11 του Ν. 4412/2016 για το έτος 2018.

  14. Υποβολή προς τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης έγκλησης κατά αγνώστων δραστών, για την κλοπή αντικειμένων – ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου Βοΐου.

  15. Άσκηση ενδίκων μέσων κατά της αριθ. 3/2018 απόφασης ασφαλιστικών μέτρων του Ειρηνοδικείου Κοζάνης.

  16. Τεχνική έκθεση για την αξία των εργασιών αποκατάστασης του ακινήτου ιδιοκτησίας του κληροδοτήματος «ΑΘΗΝΑΣ ΓΚΙΖΙΩΤΗ», που βρίσκεται στην Αθήνα.

  17. Οικονομική ενίσχυση σε άπορο δημότη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.