Δήλωση του Μιλτιάδη Ζορμπά, Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού: “Θα λειτουργήσω ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, θέτοντας ως προτεραιότητα την ορθή εφαρμογή των αποφάσεων”

19 Ιανουαρίου 2017
07:27
Με την παρούσα δήλωση μου, μετά και την άρνηση του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού να τοποθετηθεί δημόσια, ώστε να προχωρήσει στην ηθική αποκατάσταση και την εμπιστοσύνη του προς το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ, θέμα που αποτελούσε το πρώτο βήμα σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν και στις συναντήσεις που έλαβαν χώρα παρουσία και της Διοίκησης της Περιφερειακής Αρχής, σας γνωρίζω ότι έχει σταματήσει πλέον από την πλευρά μου η προσπάθεια κοινής αποδοχής από τους υπόλοιπους ανεξάρτητους Δημοτικούς Συμβούλους, για το κτίσιμο του “ελάχιστου συναινετικού κλίματος”, ώστε το σύνολο των δεκαπέντε Δημοτικών Συμβούλων της παράταξής μας να προχωρήσει σε πραγματικά βήματα συνεργασίας ως ενιαία ομάδα.
Η συνεχής απόρριψη εκ μέρους του Δημάρχου όλων των προτάσεων που του κατατίθενται και η συνέχιση του χειρισμού σοβαρών θεμάτων του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού με “εξωθεσμικές” συνεννοήσεις του με μη αιρετά-υπεύθυνα εκ της ιδιότητας τους πρόσωπα, τα οποία δημιουργούν συνεχώς προβλήματα στο Δήμο και την προοπτική του, έχουν κάνει τους περισσότερους Συμβούλους είτε να απομακρυνθούν από την παράταξη δεχόμενοι και προσβλητικά σχόλια δημοσίως προ και κατόπιν της απομάκρυνσης, είτε να εκτελούν τις αρμοδιότητες τους χωρίς πίστη, επιμονή και ηθικό στην επίτευξη στόχων του Δήμου. Από αύριο με κύριο γνώμονα την καλύτερη προοπτική του Δήμου στην ολοκλήρωση της αυτοδιοικητικής μας θητείας το 2019, θα λειτουργώ ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος,

θέτοντας ως προτεραιότητα την ορθή εφαρμογή των αποφάσεων που θα λαμβάνονται από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, ασχέτως αν η παραπαίουσα εκτελεστική εξουσία που ασκεί ο Δήμαρχος, έχοντας τεράστιες Διοικητικές ελλείψεις και κενά, θα δρομολογεί ή όχι με ορθό και σύννομο τρόπο τις απαραίτητες ενέργειες για την εκτέλεση των αποφάσεων του ανωτάτου αποφασιστικού οργάνου στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού.

Με τιμή,
Ζορμπάς Μιλτιάδης
Ανεξάρτητος Σύμβουλος Δήμου Σερβίων-Βελβεντου

ai-vres.blogspot.com

Ένα σχόλιο

  • Κ. Ζορμπά επειδή ξέρω το ήθος που σας διακατέχει έχουμε εμπιστοσύνη στις ενέργειες σας.
    Προχωρείστε με γνώμονα πάντα το συμφέρον του τόπου μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.