kozan.gr: Κινητοποίηση στην εφορία Κοζάνης, πραγματοποίησαν, σήμερα Τετάρτη 21/2, μέλη του ΠΑΜΕ (Φωτογραφίες & Βίντεο)

21 Φεβρουαρίου 2018
11:21
Κανένα σχόλιο

Κινητοποίηση στην εφορία Κοζάνης, πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 21/2 μέλη του ΠΑΜΕ, με αφορμή τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Το μέλος του ΠΑΜΕ κ. Βαγγέλης Δεληολάνης μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε πως: «έχουν βάλει στο στόχαστρο το κεραμίδι που έχουμε πάνω από το κεφάλι μας. Κάτω τα χέρια από τα σπίτια και τους λογαριασμούς της λαϊκής οικογένειας. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Από την πλευρά του ο κ. Παναγιώτης Τάτσιος πρόεδρος συνταξιούχων ΙΚΑ Κοζάνης σημείωσε: «Η κυβέρνηση και η Ε.Ε, έχουν αποφασίσει να μην αφήσουν τίποτα όρθιο και να ξεσπιτώσουν την λαϊκή οικογένεια. Τα γεράκια λεηλατούν τη λαϊκή κατοικία».

Τα μέλη του ΠΑΜΕ απαιτούν:

Εδώ και τώρα προστασία της λαϊκής κατοικίας με νόμο.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

Καμία κατάσχεση λαϊκής κατοικίας για χρέη προς το Δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία.

Να σταματήσουν τώρα οι κατασχέσεις μισθών και συντάξεων από τραπεζικούς λογαριασμούς.

Πάγωμα χρεών για άνεργους και διαγραφή ανατοκισμών δανείων.

Διαγραφή δανείων, ανέργων και εργαζομένων που έχουν υποστεί μειώσεις στους μισθούς.

Όχι στην φοροληστεία, αφορολόγητο όριο στα 20.000 ευρώ προσαυξημένο 5.000 για κάθε παιδί.

Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και όλων των χαρατσιών.

Θανάσης Τέγος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.