Το ΕΓΚΛΗΜΑ του Βελβεντού ξανά στις δικαστικές αίθουσες – Ζητά να δει τα παιδιά του ο δράστης –«ΟΧΙ» του απαντούν παιδοψυχολόγοι και συγγενείς του θύματος (Βίντεο)

19 Ιανουαρίου 2017
08:31
Κανένα σχόλιο

Χθες, 12 μήνες μετά την δολοφονία που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο, συζητήθηκε η αίτηση του κατηγορούμενου με την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων. Ο δράστης ζητά να ρυθμιστεί το δικαίωμα της επικοινωνίας με τα τρία του παιδιά  (δύο κοριτσάκια και ένα αγοράκι). 

Στο δικαστικό Μέγαρο των Γρεβενών εμφανίστηκε η μητέρα της Ανθής Λινάρδου, αλλά και ο σύζυγος της αδελφής του θύματος. Και οι δύο υποστήριξαν ότι «δεν είναι δυνατό τα παιδιά να δουν τον πατέρα τους». 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά μετά το έγκλημα, μεγαλώνουν με τη γιαγιά τους και μητέρα της Ανθής, η οποία τα πηγαίνει σε ιδιωτικό σχολείο και τα παιδιά προσαρμόστηκαν σε νέες δραστηριότητες μακριά από το χωριό.

Xθες Τετάρτη, στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με την Ζήνα» μίλησε η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Ανθής, η κυρία Π.Σαββίδου.

«Οι παιδοψυχολόγοι που παρακολουθούν τα παιδιά διαβεβαιώνουν ότι τα παιδιά δεν είναι ακόμη έτοιμα να δουν τον πατέρα τους. Τα παιδιά έχουν προσαρμοστεί πλήρως, έχουν τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες, είναι άριστα στο σχολείο. Δεν θα πρέπει ωστόσο να ξεχνάμε ότι είναι βαθιά τραυματισμένα ψυχικά και γίνεται μια τιτάνια προσπάθεια, τόσο από τους παιδοψυχολόγους όσο και από την οικογένεια των παιδιών, προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους! Ακόμη και τώρα ξυπνούν το βράδυ», είπε η κυρία Σαββίδου.

Η ίδια ξεκαθάρισε πάντως ότι η οικογένεια της Ανθής δεν έχει σκοπό να ξεκόψει τα παιδιά από τους συγγενείς του δράστη, τονίζοντας πως «το πρόβλημα μας είναι ο πατέρας».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η δίκη συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη, και θα συζητηθεί η αίτηση για επιμέλεια  και θα συζητηθεί η αίτηση για επιμέλεια των παιδιών από τους γονείς του δράστη. «Ζητούν την γονική μέριμνα, όπως και οι γονείς της Ανθής», τόνισε η κυρία Σαββίδου.

Πηγή star.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι