kozan.gr: Π. Αγγέλης: «Το μουσείο στέκεται όρθιο. Έχουμε κάποια προβλήματα οικονομικά λόγω των καιρών, αλλά δεν σημαίνει αυτό ότι το βάζουμε κάτω» – Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση και η κοπή πίτας (Βίντεο & Φωτογραφίες)

21 Φεβρουαρίου 2018
19:48

Παρουσία 120 περίπου μελών του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ιστορικού, Λαογραφικού και φυσικής Ιστορίας Μουσείου Κοζάνης. Αρχικά πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας για να ακολουθήσουν , η έκθεση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου έτους 2017, ο οικονομικός απολογισμός χρήσης 2017, η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής (για το έτος 2017), η ψήφιση προϋπολογισμού χρήσης 2018 και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Σε δηλώσεις του ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος του συνδέσμου κ. Π. Αγγέλης τόνισε πως: «για μας είναι μεγάλη χαρά το ότι στο νέο Δ. Σ. έρχονται νέα μελή και μπορούμε σε αυτούς να παραδώσουμε τη σκυτάλη και το βαρύ έργο που παραλάβαμε από τον αείμνηστο δάσκαλο Κωνσταντίνο Σιαμπανόπουλο». Ο κ. Αγγέλης δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον της λειτουργίας του μουσείου τονίζοντας : «Εμείς με την προσωπική μας εργασία κατορθώσαμε τα ακατόρθωτα. Το μουσείο στέκεται όρθιο. Έχουμε κάποια προβλήματα οικονομικά λόγω των καιρών, αλλά δεν σημαίνει αυτό ότι το βάζουμε κάτω». Σε ό, τι αφορά τέλος τα οικονομικά έχουν ως εξής: έσοδα: (Γενικό Σύνολο χρήσεως 2017) 119.341, 84Ε: έξοδα: 113.528.54Ε, αποθεματικό: 5.813.30Ε.

Υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ.

Αγγέλης Πολυνείκης

Δήμου Ρούση Αγγελική

Καβούκας Απόστολος

Λαμπαδάς Βαϊος

Λιάκου Κατερίνα

Ματιάκη Χριστίνα

Μπασιάς Παναγιώτης

Ντάγκας Ευάγγελος

Πατσάκα Μαλαματή

Σιαμπανόπουλος Γρηγόρης

Στούκης Κωνσταντίνος

Χαμιζίδης Ιωάννης

Χριστοδούλου Αστέριος

Χρυσάκης Κωνσταντίνος

 

Θανάσης Τέγος

Ένα σχόλιο

  • “Το Μουσείο στέκεται όρθιο” λέει ο απερχόμενος πρόεδρος του Συνδέσμου. Σκέκεται όρθιο, όχι χάρη σ’ αυτόν, που απουσιάζει μονίμως από το έργο, άλλα χάρη σε κάποιος άλλους, που εργάζονται, αθόρυβα, για να πάει μπροστά το έργο αυτό. Χάρη σ’ αυτούς, κάποιοι άλλοι καμαρώνουν, χωρίς να το αξίζουν!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι