Με επιτυχία συνεχίζεται το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Γαλακτοκομίας – Τυροκομίας  στις Εγκαταστάσεις του ΙΕΚ VOLTEROS στην Κοζάνη

22 Φεβρουαρίου 2018
15:48
Κανένα σχόλιο

Με επιτυχία συνεχίζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Τυροκομίας στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ VOLTEROS στην Κοζάνη. (σχετικό άρθρο: https://kozan.gr/archives/83961)

Οι καταρτιζόμενοι μαθαίνοντας όλες τις σύγχρονες τεχνικές της Τυροκόμισης αλλά χρησιμοποιώντας και την παράδοση, δημιουργούν πολλές ποικιλίες τυριών αλλά και παραδοσιακής Φέτας.

Δημιουργούν συνταγές που η επινόησή τους χάνεται στα βάθη του χρόνου… 

Οι καταρτιζόμενοι του ΙΕΚ VOLTEROS αποτελούν τους συνεχιστές της παράδοσης αλλά και τους εφαρμοστές των σύγχρονων τεχνολογιών και των αυστηρών υγειονομικών προδιαγραφών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι