Ανακοίνωση εργαζομένων του Συνεταιρισμού ΔΕΗ

22 Φεβρουαρίου 2018
21:13

Βασιζόμενοι στις Ανακοινώσεις-Καταγγελίες που δημοσιεύονται μέρα με τη μέρα κατά του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Προσωπικού ΔΕΗ θα θέλαμε να εκφράσουμε τη δική μας άποψη ώς εργαζόμενοι του Συνεταιρισμού της ΔΕΗ- ΜΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Π.ΣΥ.Π/ΔΕΗ.

Συμμεριζόμαστε και μας στεναχωρεί βαθύτατα η απόλυση των 2 συναδέλφων μας, αλλά θα θέλαμε να ακουστεί και η δική μας φωνή για τα όσα πραγματικά συμβαίνουνε στον χώρο εργασίας μας.

  1. Δεν είμαστε μέλη του Σωματείου Π.ΣΥ.Π/ΔΕΗ
  2. Είμαστε εργαζόμενοι στον Συνεταιρισμό της ΔΕΗ.
  3. Ουδέποτε εκβιαστήκαμε-εκφοβηθήκαμε από κανένα Διοικητικό Στέλεχος του Συνεταιρισμού της ΔΕΗ.
  4. Διαχωρίζουμε τη θέση μας από τις Ανακοινώσεις – Καταγγελίες που αναφέρουν ότι δεχόμαστε καψώνια στη δουλειά και ότι είμαστε απλήρωτοι για μήνες, η αλήθεια είναι πως η καταβολή της μισθοδοσίας μας γίνεται κανονικά έως και σήμερα όπως και σε όλους τους συναδέλφους μας.
  5. Μας λυπεί βαθύτατα η εμμονή κάποιων να μας διαχωρίζουν σε παλιούς και νέους εργαζομένους.

Οι χωρίς δικαιώματα, όπως μας αποκαλείτε, συνάδελφοί σας.

15 σχόλια

  • “Δεν είμαστε μέλη του Σωματείου Π.ΣΥ.Π/ΔΕΗ
    Είμαστε εργαζόμενοι στον Συνεταιρισμό της ΔΕΗ.
    Ουδέποτε εκβιαστήκαμε-εκφοβηθήκαμε από κανένα Διοικητικό Στέλεχος του Συνεταιρισμού της ΔΕΗ”.
    Κραταω μονο αυτες τις κουβεντες σας και σας απαντω..
    Δεν ειστε μελη του σωματειου γιατι πολυ απλα δεν μπορειτε να γραφτειτε…
    Ειστε εργαζομενοι στον Συνεταιρισμο της ΔΕΗ και οι πιο πολλοι ειστε εκει με βυσμα αναφορικα θα πω συζηγοι κορες αδελφες καποιου συνδικαλιστη.
    Φυσικα και δεν εκβιαστηκατε ή εκφοβηθηκατε και παλι οχι ολοι γιατι τα ειπαμε παραπανω
    Υ.Γ 1 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΒΥΣΜΑ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 1 ΤΟ ΠΟΛΥ 2 ΧΩΡΙΣ ΒΥΣΜΑ
    Υ.Γ 2 ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

      • Αγαπητε 3μηνιτη βαζουμε ενα τυχαιο ονομα εκει. αναφορικα σου λεω οτι ειμαι σε εταιρια στην 5η μοναδα. Ολα τα ενσυμα μου ειναι μονταδωρος. αν θες κατι παραπανω πολυ ευχαριστως να σου απαντησω.

  • Εγώ λέω να ξυπνήσουμε όλοι εμείς που είμαστε στη ΔΕΗ..Η ΔΕΗ μας έδινε τους “καλούς” μισθούς αλλά μας παίρνει τις ζωές τόσο νέων ανθρώπων από καρκίνο
    .και οι γυναίκες μας με τα παιδιά μένουν απροστάτευτες γιατί είναι κάτω των 55!!!!και δεν δικαιούνται σύνταξη!!πως θα ζήσουν αυτές όλες οι γυναίκες??? κοιμόμαστε όλοι όλοι!!!και δεν παλεύουμε για τα πιο βασικά!!!!!

    • Μόνο οι ζωές των υπαλλήλων της ΔΕΗ έχουν αξία????Σκέφτεσαι τι λες? Θα πουλήσετε τα μεγάλα αυτοκίνητα, τα εξοχικά και τα συνολάκια που αποκτήσατε τις χρυσες εποχές και θα ζήσετε και θα ζήσετε!Ξέρεις πόσες γυναίκες ζουν χωρίς τα βασικά και αυτές χάνουν τους άντρες τους εξαιτίας της ΔΕΗ? Όπως ζουν αυτές θα ζήσουν και οι υπόλοιπες!!!!!!!!
      Έλεος πια με την κλάψα σας!

    • Και ο πολύς καφές κάνει κακό στη ζωή σας.Στα ορυχεία είναι οκταμηνίτες.Οι συνδικαλιστές και η διοίκηση του συνεταιρίσμου είστε στα καφέ!!!!!ΟΧΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΧΑΛΑΡΑ

  • Φτάνει μας έχετε κουράσει,για πέντε υπαλλήλους του συνεταιρισμού συγγενών των συνδικαλιστών που όλοι μέρα είναι από καφέ σε καφέ για να τελειώσουν το οχτάωρο τους σε βάρος όλων των καταναλωτών και της τοπικής αγοράς Πτολεμαΐδας-Μεγαλόπολης. Γιατί κλείσατε στην Κοζάνη το κατάστημα εκεί ο εμπορικός σύλλογος κάνει δουλειά ενώ Πτολεμαΐδα κοιμούνται!Ήταν ωραία τα σουβλάκια που τρώγατε την Τσικνοπέμπτη εσεις οι εργατοπατέρες, αλλά… άλλος πληρώνει!

  • Παιζονται παρα πολλα με τους συνεταιρισμους της Δεη και τις Διατακτικες τους.Ψαξτε το λιγο εσεις οι δημοσιογταφοι.Κοζανη Θεσσαλονικοι…

  • ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΟΛΗ Η ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ…Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΚΟΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΒΑΣΙΛΟΠΗΤΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΟΛΥΒΑ!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.