kozan.gr: 111 κατάλευκες φωτογραφίες από διάφορα σημεία της Κοζάνης (Ώρα λήψης 07:10π.μ. – 7:50 π.μ.)

26 Φεβρουαρίου 2018
07:56

111 κατάλευκες φωτογραφίες από διάφορα σημεία της Κοζάνης. Ώρα λήψης 07:10π.μ. – 7:50 π.μ..

 

8 σχόλια

  • Ο δήμος που είναι οεο
    χαμός στους δρόμους αμάξια γλιστράνε παγωμένο κάτω ούτε τις ανηφόρες δεν καθάρισαν τουλάχιστο 8 αμάξια φύγανε στην αρματηλατών και μικρού βασιλικής και δύο είδα να κάνουν σβούρα στο κόμβο Λάρισας.

      • Τότε ολες οι παραπανω φωτογραφιες και οι μαρτυριες μας ειναι ψεματα …..
        Η κοζανη θυμιζει την προ Κουκουλοπουλου εποχη ……….
        Δημαρχε μας γυρισες πολλα χρόνια πίσω ….
        Απαραδεκτη η εικονα και η κατασταση στο οδικό δυκτιο

  • Ευτυχως χιονισε κι ομορφυνε η πολη, αλλα κυκλοφοριακα αστα. Ας ελπισουμε μεχρι το μεσημερι ναχουν φροντισει τα παντα.

  • Πανεμορφη η πολη! Δεν αντιλεγω… αλλα οπως καθε χρονο ετσι κ φετος ο απολυτως “αποκλεισμος” υπαρχει στις οδους Μεταμορφωσεως-Αρτεμιδος(κατω απο τον Ξενια)-Αηλιοστρατας. Ας φιλοτιμηθει καποιος να ερθει κ απο δω ρε παιδια… ας μας θυμηθει καποιος

  • Ο Δήμος ΠΟΥΘΕΝΆ στα καθημερινά προβλήματα φαίνεται ο δήμαρχος ο θκο’ς μας μάλλον σκέφτονταν όλο το βράδυ αν θα κλείσει τα σχολεία!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.