ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Κι από ΜΑΡΤΗ…καλοκαίρι!!! (Μαρτάκια για τη στήριξη του Ελεύθερου Σχολείου)

26 Φεβρουαρίου 2018
10:14
Κανένα σχόλιο

«Μαρτάκια» για το χέρι μόνο με 3,00€ από την Δημιουργική Ομάδα της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης.
Θα τα βρείτε στο Σπίτι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, τα απογεύματα, 18:00-20:00:

Τρίτης 27/02,
Τετάρτης 28/02 και
Πέμπτης 01/03,

Το Σπίτι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης βρίσκεται στην οδό Αγίου Χριστοφόρου 6, στο πλακόστρωτο λίγο πιο κάτω από την αίθουσα τέχνης.

 

Επίσης, παραγγελίες μπορείτε να κάνετε στο 6936625383 ή στο [email protected].

 

Ειδικές τιμές για μαζικές παραγγελίες (σύλλογοι, παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, σχολεία, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων κ.α.).

https://arsiskozanis.blogspot.gr/2018/02/blog-post_23.html

 

Στηρίξτε την προσπάθεια μας, να στηρίζουμε!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.