kozan.gr: Ναυτικό Λύκειο στην Κοζάνη αναγγέλλει ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κασαπίδης. Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί ημερίδα στην Κοζάνη με τίτλο: «Ημέρες σταδιοδρομίας στη Θάλασσα» (Bίντεο)

27 Φεβρουαρίου 2018
14:23

Εκδήλωση-ημερίδα που θα αφορά θέματα ναυτιλιακών επαγγελμάτων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Μαρτίου στη Λέσχη Ποντιακού Πολιτισμού Κοζάνης στις 12 μ.μ. Η εκδήλωση θα γίνει συνεργασία με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Κοζάνης και την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί μετά από πρωτοβουλία του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Γιώργου Κασαπίδη σε θέματα επαγγελματικής εκπαίδευσης και απασχόλησης στο Ναυτιλιακό Τομέα και στις περιφερειακές οικονομίες που αναπτύσσονται γύρω του, καθώς και για άλλα ζητήματα τοπικής ανάπτυξης. Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Κασαπίδης παραχώρησε συνέντευξη τύπου σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουάριου στο Πολιτικό του Γραφείο στην Κοζάνη. Ο κ. Κασαπίδης ανέφερε πως μέσα στα επόμενα δυο έτη στην περιοχή μας θα δημιουργηθεί Ναυτικό Λύκειο με στόχο την παραγωγή στελεχών που θα στελεχώνουν τις ναυτιλιακές επιχειρήσεις των Ελλήνων.

Θανάσης Τέγος

20 σχόλια

  • Ρε Γιωργάκη, την Πέμπτη “γιλούν” σν’ Κουζάνη.
    Δεν τα ‘λεγες νωρίτερα να γίνει άρμα στην παρέλαση;
    Αρίνταγας Εξπρές.

  • Έξυπνο και σωστό το βλέπω ….όταν βλέπεις οτι η ΔΕΗ παει και η ανεργία έχει παει στα ύψη θα ηταν καλό σε νέους που θέλουν να απορροφηθούν σε ναυτιλιακές εταιρίες ….το θεμα είναι οι ειδικότητες και η απορόφηση να είναι σε μεγαλο ποσοστο άμεση

  • Χωρίς να γνωρίζετε βγαίνετε και λέτε βλακειες, στη Κοζανη, στο εσπερινο ΕΠΑΛ εδώ και αρκετά χρόνια, λειτουργεί η ειδικότητα εμπορικού ναυτικου.Απο τα λίγα επαλ στα οποία λειτουργεί και με αρκετούς μαθητές.

  • Δεν υπάρχει Ναυτικο Λυκειο πλέον
    Ο ΤΟΜΕΑΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ με την ειδικότητα ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ λειτουργεί εδώ και 4 χρόνια στο 4ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΚΟΖΑΝΗΣ με μεγάλη επιτυχία
    Το Ναυτικό επάγγελμα δεν είναι ανέκδοτο στο Νομο Κοζάνης καθώς 100δες παιδιά έχουν γνωρίσει το ναυτικό επάγγελμα λόγο της ΔΕΗ που προσλαμβανουν ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ.
    Πολλά Πλοία κυρίως Τανκερ κοινουνται με ατμοστριβιλους και η ΔΕΗ χρησιμοποιεί ατμοστροβιλους για παραγωγή ηλεκτρικης ενέργειας

  • Θα δενη καραβι στα σερβια και θα φορτωνη ροδελεο ασεμας ρε Γιωρικα προκοψες μετα αγροτικα και τωρα μας κανεις τον πληαρχο καμια σχολη για τραχανα να κανετε

    • Εσύ πάντως δεν πρέπει να πήγες σε καμιά σχολή, αν κρίνω από τα ορθογραφικά λάθη, αλλά για να ασκήσουμε κριτική, να κάνουμε προτάσεις και μάλιστα να σατυρίσουμε είμαστε πρώτοι ….κι ας μη βλέπουμε πέρα από τη μύτη μας

  • Κι όταν θα πιάνει ο στόλος θα λέμε καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλουδικα!!!!!
    Άσε μας ρε Γιώργο….
    Ασχολησου με τις πατάτες που ξέρεις…..????

  • Σύντομα διανοιξη διώρυγας απο Κατερίνη μεχρι Ηγουμενίτσα αναπτυξιακο εργο. για δεκα χρονια θα μειωθει η ανεργία και η Κοζανη θα απόκτησή θαλασσα .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.