Σχόλιο αναγνώστη στο Kozan.gr: Η επικίνδυνη τρύπα στο οδόστρωμα της οδού Διαδόχου Παύλου στην Πτολεμαΐδα (Φωτογραφίες)

28 Φεβρουαρίου 2018
09:57

Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση στο οδόστρωμα της οδού Διαδόχου Παύλου στην Πτολεμαΐδα. Είχε γίνει, πριν καιρό, ένα έργο της ΔΕΤΗΠ για μια επισκευή κι η μετέπειτα “αποκατάσταση” του δρόμου, οδήγησε, μετά την κακοκαιρία, σε αυτά τα αποτελέσματα που βλέπετε στις φωτογραφίες που σας στέλνω. Να σημειωθεί πως  ο συγκεκριμένος δρόμος ασφαλτοστρώθηκε τον Αύγουστο.

 

8 σχόλια

  • Χθες έπεσα μέσα με το αμάξι και νόμιζα ότι δε θα βγω. Μπράβο δημαρχε με το πλεονασμα! Ένας εσύ και ένας ο Σαμαράς ρε μπαγασακο

  • Το κλείσιμο / γέμισμα όλων των λακκουβών στην πόλη είναι λιγότερο από μία εβδομάδα για ένα συνεργείο του δήμου των 3-4 ατόμων. Απορώ πως και γιατί πληρώνονται οι: ανίκανος δήμαρχος, αρμόδιος αντιδήμαρχος, προϊστάμενος τεχνικών υπηρεσιών, προϊστάμενος αρμόδιου συνεργείου κ.ο.κ και πως εμείς τους ανεχόμαστε. Ποια είναι η δουλειά τους και πόσο δύσκολο είναι σε 5 χρόνια να κλείσουν οι λακκούβες στην Πτολεμαΐδα.

  • Όσο λειτουργεί το μοντέλο πάω στο τάδε μαγαζί επειδή το έχει ο τάδε…

    Η ποιότητα υπηρεσιών θα περνάει σε δεύτερη μοίρα.

    Μαγαζί που γεμίζει λόγω δημοσίων σχέσεων ή ευνοϊκής τοποθεσίας μπορεί να ρίξει την ποιότητα υπηρεσιών πιο χαμηλά αφού γεμίζει. Για την ακρίβεια κάνουν ουρά.

    Μερικά πασίγνωστα στέκια έχουν άθλιο καφέ,πανάκριβο και όμως δε βρίσκεις να κάτσεις.

    Να μη μιλήσουμε για τα ποτά-συνοδευτικά

    Όσο τα στέκια γεμίζουν αναλόγως του ονόματος και όχι των υπηρεσιών που προσφέρουν θα υπάρχει αυτή η κατάσταση.

    Αν αύριο ένας άγνωστος στην πόλη της Κοζάνης ανοίξει ένα καφέ και παρέχει άριστες υπηρεσίες (ποιότητα, τιμές,σέρβις,χώρος) θα πάει…άκλαυτος αν δεν έχει δημόσιες σχέσεις.

    Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα στο χώρο των καφέ, μπαρ

    Ας προβληματιστεί ο κόσμος μήπως με τις καταναλωτικές του συνήθειες συντηρείται αυτή η κατάσταση.

    Όλοι λένε λένε αλλά πάλι στα ίδια στέκια τους βλέπεις που κατηγορούν.

    • Μπέρδεψες τα άρθρο μάλλον φίλε. Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου και επαυξάνω για το πόσο χωριάτικα βλέπουμε ως νεόπλουτοι καταναλωτές του φαίνεσθαι την ποιότητα παροχής υπηρεσιών στα μαγαζιά.

  • Που ειναι ο ο Ζαμανιδης που πριν απο περιπου 4 χρονια εβγαζε φωτογραφιες λακκουβες απο αλλους νομους και τα “φορτωνε” στην Βρυζιδου οτι και καλα δεν”κλεινει” τις λακκουβες???

  • Φτάνει ρε με τον Ζαμανίδη και τις λακκούβες…Έλεος….Δουλειά δεν έχετε;;;; Μη δείτε έναν πετυχημένο δήμαρχο με πλεόνασμα, αμέσως να κράξετε. Τώρα σε κανένα χρόνο , τελειώνει η νότια είσοδος, και αμέσως μετά θα γίνουν και οι λακκούβες…καμιά βδομάδα πριν τις εκλογές. Λίγη υπομονή δεν έχετε;;

  • Εντάξει το πρόβλημα το έλυσαν οι αρμόδιοι….
    Έριξαν το μεσημέρι λίγο χαλίκακι 3Α και γέμισε η τρύπα….
    Μέχρι την επόμενη βροχή το λύσαμε το πρόβλημα μας!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.