Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βοΐου, την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου

20 Ιανουαρίου 2017
12:15
Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10 σας καλούμε σε τακτική δημόσια συνεδρίαση την 26 του μηνός Ιανουαρίου 2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 17.00 στο Δημαρχείο του Δήμου Βοΐου στη Σιάτιστα για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1
Επιχορήγηση του ΝΠΔΔ του Δήμου Βοΐου με την επωνυμία: «Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Πολιτισμού» για το έτος 2017. – Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Παπαδιώτη Γλυκερία.

2
Επιχορήγηση των σχολικών επιτροπών για λειτουργικές δαπάνες των Σχολείων του Δήμου για το έτος 2017 – Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Παπαδιώτη Γλυκερία.

3
Προγραμματισμός εκδηλώσεων εν όψη των Απόκρεω, του εορτασμού της Μάχης Φαρδυκάμπου και της 25ης Μαρτίου κλπ. Ψήφιση πίστωσης για την κάλυψη των δαπανών.- Εισηγήτρια η κ. Παπαδιώτη Γ. Αντιδήμαρχος.

4
Εκμίσθωση του Δημοτικού Τυροκομείου Τ.Κ. Γαλατινής για την τριετία 2017 -2019. – Εισηγήτρια η κ. Παπαδιώτη Γ. Αντιδήμαρχος.

5
Ανανέωση της χρονικής διάρκειας μίσθωσης Σ/Β κινητής τηλεφωνίας (COSMOTE) στη θέση Ύψωμα Μεγάλη Ράχη της ΤΚ. Τσοτυλίου. -Εισηγήτρια η κ. Παπαδιώτη Γ., Αντιδήμαρχος.

6
Έγκριση μετακίνησης Αντιδημάρχου εκτός έδρας για θέματα του Δήμου. – Εισηγήτρια η κ. Παπαδιώτη Γ. Αντιδήμαρχος.

7
Έγκριση δαπάνης μετακίνησης Δημοτικού Συμβούλου για συμμετοχή του στο ετήσιο τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη την 1-3 Δεκεμβρίου 2016».- Εισηγήτρια η κ. Παπαδιώτη Γ. Αντιδήμαρχος.

8
Αποδοχή της αρ. 6775/23-12-2016 απόφασης Ολοκλήρωσης της πράξης: “Ύδρευση οικισμού Δαμασκηνιάς Δήμου Βοΐου” με κωδικό ΟΠΣ 477995. – Εισηγητής ο κ. Γκερεχτές Λ. Αντιδήμαρχος.

9
Σύσταση επιτροπής παραλαβής για το έργο: «Αντικατάσταση κουφωμάτων και τοποθέτηση συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης σχολικών μονάδων στη ΔΕ Σιάτιστας του Δ. Βοΐου». Εισηγητής ο κ. Γκερεχτές Λ. Αντιδήμαρχος.

10
Τροποποίηση της 324/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, περί: «Ορισμός επιτροπής διαχείρισης Κοινωνικού Παντοπωλείου». – Εισηγητής ο κ. Γκερεχτές Λ. Αντιδήμαρχος.

11
Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 53/2016 απόφασης Δ.Σ. ΔΗΚΕΒΟ περί: Τροποποίησης του προϋπολογισμού. – Εισηγητής ο κ. Καρακουλάκης Π. Δημ. Σύμ/λος & Πρόεδρος Δ.Σ της ΔΗΚΕΒΟ.

12
Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 57/2016 απόφασης του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης, Παιδείας & Πολιτισμού με θέμα: “Τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016″. -Εισηγήτρια η κ. Παπαδιώτη Γ., Αντιδήμαρχος.

13
Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 58/2016 απόφασης του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης, Παιδείας & Πολιτισμού με θέμα: “Έγκριση τελικού προϋπολογισμού και ΟΠΔ οικ. έτους 2017 ”. -Εισηγήτρια η κ. Παπαδιώτη Γ., Αντιδήμαρχος.

14
Αποδοχή ή μη παραίτησης της Προέδρου του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βοΐου και αντικατάστασή της. – Εισηγητής κ. Λυσσαρίδης Χ., Πρόεδρος Δ.Σ.

15
Συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών (άρθρο 221 παρ. 11β του Ν. 4412/16). -Εισηγητής κ. Λυσσαρίδης Χ., Πρόεδρος Δ.Σ.

16
Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών (άρθρο 221 παρ. 11δ του Ν. 4412/16) -Εισηγητής κ. Λυσσαρίδης Χ., Πρόεδρος Δ.Σ.

17
Συγκρότηση επιτροπής του Δήμου, για την Επιτροπή Εκτίμησης και Καταμέτρησης Δημοτικών Ακινήτων των άρθρων 185,186 και 190 του Ν. 3463/06, για το έτος 2017. -Εισηγητής ο κ. Λυσσαρίδης Χ., Πρόεδρος Δ.Σ.

18
Συγκρότηση Επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης των φορολογικών διαφορών του N. 2307/95, για το έτος 2017. –Εισηγητής ο κ. Λυσσαρίδης Χ. Πρόεδρος του Δ.Σ.

19
Ορισμός μελών με τους αναπληρωτές του στην επιτροπή διαγωνισμού εκποίησης ή εκμίσθωσης πραγμάτων του Δήμου, για το έτος 2017. -Εισηγητής ο κ. Λυσσαρίδης Χ. Πρόεδρος του Δ.Σ.

20
Παραχώρηση στον Αγροτικό Δασικό Συνεταιρισμό Αυγερινού του τμήματος 1 του Δημοτικού Δάσους Πολυκαστάνου, για υλοτόμηση. – Εισηγητής ο κ. Χατζής Ι. Αντιδήμαρχος.

21
Παραχώρηση δημοτικών χώρων, για την μετεγκατάσταση των Αγροτικών Ιατρείων στις Τοπικές Κοινότητες Αυγερινού και Κορυφής. – Εισηγητής ο κ. Ευθυμιάδης Α. Αντιδήμαρχος.

22
Υποβολή αιτήματος στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας για καθορισμό των διοικητικών ορίων μεταξύ του Δήμου Βοΐου και του Δήμου Γρεβενών, στα όρια της Τ.Κ. Ανθοχωρίου και της όμορης Τ.Κ. Κληματακίου. – Εισηγητής ο κ. Λυσσαρίδης Χ. Πρόεδρος του Δ.Σ.

23
Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 238/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί: «Απασχόληση μαθητών της σχολής μαθητείας ΟΑΕΔ για πρακτική άσκηση στο Δήμο Βοΐου». – Εισηγητής ο κ. Λυσσαρίδης Χ. Πρόεδρος του Δ.Σ.

24
Αιτήσεις

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.