Σεμινάριο διατροφής στο ΕΛΚΕΔΙΜ Κοζάνης

6 Μαρτίου 2018
12:15
Κανένα σχόλιο
Υιοθέτησε μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή και βρες το κλειδί για την απώλεια βάρους! Μάθε τη στρατηγική της επιτυχίας μίας δίαιτας και εφάρμοσε την για να δεις τα αποτελέσματα που ονειρεύεσαι! 
Το ΕΛΚΕΔΙΜ Κοζάνης διοργανώνει εκπαιδευτικά Σεμινάρια Διατροφής που στοχεύουν εκτός από την απώλεια βάρους που απασχολεί μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, στην εξοικείωση με διάφορες πτυχές της διατροφής, στην αλλαγή της διατροφικής συμπεριφοράς των συμμετεχόντων και στην υιοθέτηση μιας  Υγιεινής και Ισορροπημένης Διατροφής

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν την έννοια των ισορροπημένων γευμάτων και πως θα αποκτήσουν σωστές και υγιεινές διατροφικές συνήθειες στην καθημερινότητά τους.

Παράλληλα, θα προσδιορίσουν τις παρούσες διατροφικές τους συνήθειες και στη συνέχεια, μέσα από την αξιολόγηση, θα θέσουν τους στόχους για αλλαγές στον τρόπο συμπεριφοράς στη διατροφή.

Πιο συγκεκριμένα

  • Θα προσδιορίσουν τα ανθρωπομετρικά τους στοιχεία και θα τα αξιολογήσουν μαθαίνοντας τα υγιή όρια

  • Θα προσδιορίσουν τις καθημερινές θερμιδικές τους ανάγκες

  • Θα πάρουν συμβουλές για την απώλεια βάρους και τη διατήρηση του

  • Θα μάθουν τη στρατηγική επιτυχία της δίαιτας

  • Θα θέσουν τους στόχους για αλλαγές στη διατροφική τους συμπεριφορά ώστε να επιτύχουν απώλεια και διατήρηση του βάρους τους.

Επιπλέον θα γίνει αναφορά και θα δοθούν ειδικές διατροφικές συστάσεις σε περιπτώσεις κλινικών καταστάσεων όπως:

  • Σακχαρώδους Διαβήτη

  • Δυσλιπιδαιμιών

  • Αρτηριακής υπέρτασης

Επίσης θα δοθούν διατροφικές συστάσεις για την πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Στο τέλος του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τη διατροφή, τη δίαιτα και την άσκηση ή άλλα ζητήματα που αφορούν την υγεία τους.

Διάρκεια Σεμιναρίου         :     4 ώρες

Ημερομηνία διεξαγωγής   :      26.3.2018

Κόστος συμμετοχής          :    40€

Δήλωση συμμετοχής εδώ   goo.gl/FLVzWA

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.