4.000€ συγκεντρώθηκαν από το Bazaar, για το μικρό Παναγιώτη, που διοργάνωσαν η “Ηλιαχτίδα», το «Α –ΜΠΕ-ΜΠΑ-ΜΠΛΟΜ» και η «Κιβωτός»

13 Μαρτίου 2018
13:10
Κανένα σχόλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Δ. Μακεδονίας < ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ>Η «Ηλιαχτίδα», το «Α –ΜΠΕ-ΜΠΑ-ΜΠΛΟΜ» και η «Κιβωτός» ευχαριστούν θερμά όλους τους εθελοντές και τον κόσμο που προσήλθε στην εκδήλωση της Κυριακής 11/03/2018 για το μοίρασμα της χαράς στην υποστήριξη του μικρού Παναγιώτη. Αποτέλεσμα του BAZAR ήταν να συγκεντρωθεί το ποσό των 4.000 €, ικανοποιητικό βέβαια, μικρό όμως μπροστά στις ανάγκες του μικρού Παναγιώτη. Το ποσό παραδόθηκε μετά το πέρας του BAZAR στην οικογένεια του Παναγιώτη.

Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.