Αλλαγή σελίδας στη Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών Δ. Μακεδονίας  (ΔΚΜ/ΤΔΜ) – Παραιτήθηκε ο επί 19 χρόνια πρόεδρος της, Αθανάσιος Κακάλης  – Νέος πρόεδρος ο  Νικόλαος Ντάβος 

19 Μαρτίου 2018
12:23

Την Παρασκευή 16.03.2018, συνεδρίασε το σώμα των εκλεγμένων αντιπροσώπων της ΔΚΜ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ) στο ΤΕΕ/ΤΔΜ. Κατά τη συνεδρίαση, ο Πρόεδρος της παράταξης Αθανάσιος Κακάλης, ανακοίνωσε την παραίτησή του από την Προεδρία της ΔΚΜ/ΤΔΜ, προκειμένου η ιστορική παράταξη με την προσθήκη και νεώτερων στελεχών, να ανανεωθεί και να πρωταγωνιστήσει στα οριακά πλέον προβλήματα των Διπλωματούχων Μηχανικών, που οδήγησαν σε πραγματικό αφανισμό τον κλάδο, εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον.

Ο Αθ. Κακάλης, μετά από 19 συνεχή χρόνια στο «τιμόνι» της ΔΚΜ, με αξιοπρέπεια, συνέπεια και ευθύνη, ζώντας -μαζί με άξιους και ικανούς συναδέλφους- έντονες συγκινήσεις, με μεγάλες νίκες, αλλά και χαμένες μάχες, με γόνιμες συνεργασίες, αλλά και με πολλές δυσκολίες, ευχαρίστησε όλους για την πολύχρονη αυτή συνεργασία και για τη διατήρηση της ύπαρξης και της αυτόνομης πορείας της ΔΚΜ, εδώ και 43 πλέον χρόνια!

Κατόπιν αυτού, αποφασίστηκε και συγκροτήθηκε προσωρινό Προεδρείο της ΔΚΜ/ΤΔΜ, ως εξής:

Πρόεδρος, Νικόλαος Ντάβος.

Αντιπρόεδρος, Μιχάλης Τέγας.

Γενική Γραμματέας, Μαρία Εμμανουήλ.

Πέραν του συντονισμού της λειτουργίας της ΔΚΜ/ΤΔΜ, το εν λόγω Προεδρείο αναλαμβάνει να προβεί το αμέσως επόμενο διάστημα, στις ακόλουθες ενέργειες:

  • Οργάνωση εκπροσώπησης του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας της ΔΚΜ, στο επικείμενο 20ο Συνέδριο της ΔΚΜ στην Αθήνα (31 Μαρτίου & 1 Απριλίου 2018).

  • Διεξαγωγή ανοικτής εκλογικής διαδικασίας ανάδειξης Οργάνων Διοίκησης της ΔΚΜ/ΤΔΜ, στο 2ο δεκαήμερο μηνός Μαΐου του τρέχοντος έτους.

4 σχόλια

  • Τιχες γιαννη τιχα παντα Ολοι βγαλμενοι από την ιδια κομματική μητρα ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΠΩς ΠΑΝΤΑ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΔΚΜ ΚΑΙ ΟΥΤΡ ΕΘΑ ΔΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΝΕΟΝ
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ – ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΨΑΧΝΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΖΑΝΙΤΩΝ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝ ΑΥΤΟΝ
    Ο ΤΖΙΤΖΙ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΑΡΑΓΕ ::

    • Η αλήθεια είναι ότι εκλέχθηκε και στην Αντιπροσωπεία της Δυτικής Μακεδονίας και στην Κεντρική Αντιπροσωπεία. Προς τιμήν του παραιτήθηκε αμέσως από την Αντιπροσωπεία της Δυτικής Μακεδονίας για να μην καταλαμβάνει 2 θέσεις!
      Όσο για τον Τζίτζι όπως λες, θα τον δούμε αλλού υποψήφιο μην αγχώνεσαι.

  • ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΣ Ανθρωπος, Συνάδελφος,Μηχανικός, Οικογενειάρχης, Φίλος…Σάκη σ’ ευχαριστούμε…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.