Οι ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ βρέθηκαν για μια ακόμη χρονιά, με την πολυπληθέστερη αποστολή (100 ατόμων), στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στο EMILEON,  ένα πραγματικό στολίδι το οποίο είναι το προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, προσκεκλημένοι από τον μεγάλο σύλλογο της super league.

Ταυτοποιώντας και συνεχίζοντας την συνεργασία των δύο συλλόγων, βάζοντας γερές βάσεις για το μέλλον.

Με μεγάλη επιτυχία οι μικροί ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν το διήμερο 17 και 18 Μαρτίου, αναδεικνύοντας το ταλέντο τους και την δίψα για το άθλημα.

Δείχνοντας πως το πραγματικό, αληθινό ποδόσφαιρο υπάρχει και πρέπει να το προστατεύσουμε και να το αναδείξουμε.

ΑΚΡΙΤΕΣ και ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ έδειξαν ότι βαδίζουν μαζί, έχοντας την ίδια φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο και τους ενώνουν πολλά πράγματα, μακριά από τη βία, τις ακρότητες, την αδικία και τους θεατρινισμούς.

Σε μια όμορφη εκδήλωση, οι ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ τίμησαν και βράβευσαν τον Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κ. Φώτη Κωστούλα, για το ήθος και την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Έναν άνθρωπο κόσμημα για το χώρο, που με την απλότητα και τον ακέραιο χαρακτήρα του δίνει την διαφορετικότητα και από τον οποίο πρέπει να παραδειγματιστούμε αλλά και να διατηρήσουμε εκεί.

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ για την πρόσκληση και φιλοξενία και ιδιαίτερα τον κ. Νταλακούρα Γιάννη για την άψογη συνεργασία μας.

Συγχαρητήρια σε όλους, αθλητές, προπονητές, συνοδούς για την πετυχημένη αποστολή.

Το Δ/Σ των ΑΚΡΙΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ προσπαθεί και θα συνεχίσει και στο μέλλον να δίνει πραγματικούς διεξόδους στους αθλητές του και όχι μόνο και να προάγει την προσφορά του συλλόγου.