kozan.gr: Τι λένε οι πολίτες της Κοζάνης για το νομοσχέδιο φαρμακευτικής κάνναβης, που ψηφίστηκε πρόσφατα και έγινε Νόμος του Κράτους (Βίντεο)

20 Μαρτίου 2018
15:57

Τι λένε οι πολίτες της Κοζάνης για το νομοσχέδιο φαρμακευτικής κάνναβης, που ψηφίστηκε πρόσφατα και έγινε Νόμος του Κράτους. Δείτε το βίντεο:

2 σχόλια

  • δεν υπάρχει το μέσον,η ο φορέας καλύτερα που μπορεί να πιστοποιήσει οτί η κάνναβη που καλιεργείτε θα πάει όντως για θεραπευτικούς σκοπούς και όχι πουθενά αλλού,η ανάπτυξη δεν θα ρθεί με φούντες.

    • ψάξε καλύτερα και μάθε πριν κάνεις κριτική, εκτός από το τσιγάρο υπάρχει σε λάδι, χάπια κτλ, φτιαγμένα από συγκεκριμένες καλλιέργειες κάνναβης (υπάρχουν πολλά διαφορετικά φυτά) και άμα υπάρχει γιατρός που σου χορηγεί και μαγαζιά που πουλάνε , όπως φάρμακα σε φαρμακεία με συνταγή γιατρού τι θα πάει στραβά?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.