kozan.gr: Γ΄ Εθνική: 14η αγωνιστική – Έχασε με 1-0 στη Θεσσαλονίκη ο Φούφας. Αναβλήθηκε το παιχνίδι του Εορδαϊκού

22 Ιανουαρίου 2017
21:00

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Φούφας στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Καμπανιακό, ενώ ο Εορδαϊκός δεν αγωνίστηκε, καθώς το γήπεδο του δεν είναι ακόμη κατάλληλο για ποδόσφαιρο μετά τις χιονοπτώσεις των τελευταίων ημερών. «Βαριά» ήττα γνώρισε ο Βατόλακκος Γρεβενών, καθώς έχασε με 7-0 από το Παραλίμνι.

14η Αγωνιστική

Λαγκαδάς-ΑΟ Καρδίας  2-1

Δόξα Προσκυνητών-Ορφέας Ξάνθης  1-2
Εορδαϊκός-Αλμωπός Αριδαίας  Αναβλήθηκε
Καμπανιακός-Μακεδονικός Φούφα 1-0

Απόλλων Παραλιμνίου-ΑΕ Ποντίων Βατ. 7-0
Νέστος Χρυσούπολης-Καβάλα  3-2
Δόξα Δράμας-Νάουσα 3-0

Ρεπό: Απόλλων Καλαμαριάς

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Απόλλων Καλαμαριάς 33

Λαγκαδάς 31

Δόξα Δράμας 30

Νέστος Χρυσούπολης 24

Ορφέας Ξάνθης 21

Νάουσα 17

Καμπανιακός 17

Απ. Παραλιμνίου 16

ΑΟ Καρδίας 15

Φούφας 15

Αριδαία 14

Καβάλα 14

Δόξα Προσκυνυτών 8

Εορδαϊκός 7

ΑΕΠ Βατολάκκου 5

Ο Απόλλων Καλαμαριάς έχει -3 βαθμούς. (Αφαιρέθηκαν οι βαθμοί για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή στον αγώνα με την ΑΕΠ Βατολάκκου)

Θανάσης Τέγος

 

Ένα σχόλιο

  • ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΤΟ…ΚΗΓΚΛΙΔΩΜΑ ! ο εορδαικος φετος μπορει να μη βλεπεται (κυριολεκτικα) ομως εχει να ανταγωνιστει για τη μια(!) (δεν εχει ξαναγινει τετοια φαρσα πρωταθλημα) θεση υποβιβασμου μια ομαδα (βατολακκος) που ακομα γεναρη μηνα δεν εχει βαλει γκολ(!!!!!!!) {μονο τρια χαρτινα γκολ εχει}

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.