Φίλοι και συμπαίκτες στο <<φιλανθρωπικό παιχνίδι αγάπης>> των Βετεράνων Εορδαίας – Συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 20.000 ευρώ (Δελτίο τύπου)

18 Απριλίου 2018
22:57

Οταν το <<Φιλανθρωπικο Παιχνιδι Αγαπης>> που διοργανώνει καθε χρόνο ο σύλλογος Βετερανων Ποδοσφαιριστων Εορδαιας (φετος για το Μποδοσακειο με τους Βετεράνους του Αρη Θεσαλονικης) συγκεντρώνει ενα ποσο που μπορεί φέτος να ξεπεράσει τις 20,000€, τοτε μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι έγινε πολυ καλή δουλειά και η αγάπη των επιχειρηματιων και του κοσμου ηταν πραγματικά μεγαλη. Αυτά είναι τα σημαντικά της εκδήλωσης. Όμως υπάρχουν και πολλές προσωπικές στιγμές οπου συναντιουνται φιλοι και πρωην συμπαικτες, στη διαρκεια της εκδηλωσης.Μια απο αυτες βλεπουμε στην φωτογραφια με μεγαλα ονόματα του ποδοσφαίρου της Εορδαιας και οχι μονο. Απο αριστερα ο βουλευτης του νομου μας Μιμης Δημητριαδης,ο Γιαννης Κανδυλιωτης,ο Μακης Τζατζος,ο Σταθης Τσεμπερλιδης,ο Ιορδανης Ευθυμιαδης,ο Χρηστος Νικολαιδης,ο Κωστας Παναγιωτιδης και ο Γρηγορης Γεωργιαδης.

Ένα σχόλιο

  • Είναι ωραίο να προσφέρεις, να συμπαρήστασε, να στηρίζεις και συγχαρητήρια και μπράβο σ’όσους το κάνουν με καρδιά αυτό.
    Ωστόσο, επιβάλλεται να ελέγχεις αν αυτά που προσφέρονται εκτιμώνται, “πιάνουν τόπο” ή περνούν σ’αδιαφορία κι αφήνονται κι “ανεμοσκορπίζονται”!
    Για παράδειγμα: ο Κύριος που αγωνίστηκε ίδια με καινούργια κρεβάτια να παραδωθούν στο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας και μπράβο του, αν ήξερε τί τύχη θα βρούν και πως θα καταντήσουν πριν κλείσει εξάμηνο ούτε χρόνος απ’την παράδοση τους, θα κοιτούσε να αφήσει να πάνε κάπου αλλού δυστυχώς, κοκ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.