Το Ιδιωτικό ΙΕΚ VOLTEROS πιστό στη δέσμευσή του προς τους σπουδαστές και αποφοίτους του για την άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση, διοργάνωσε την καθιερωμένη πλέον εκδήλωση Ημέρα Καριέρας!
 Σήμερα Δευτέρα 14 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ VOLTEROS φιλοξενήθηκε ο βραβευμένος Makeup Artist της Kryolan, Γιώργος Κεραμιδάς!
Οι σπουδαστές του τμήματος «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ» είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τον καταξιωμένο επαγγελματία, να περάσουν από συνέντευξη και να κλείσουν μια θέση πρακτικής άσκησης ή μόνιμης απασχόλησης σε κολοσσούς εταιριών συνεργαζόμενους της Kryolan.
Το σεμινάριο αυτό ήταν μια υπέροχη εμπειρία. O Γιώργος μοιράστηκε μαζί μας, την δική του τεχνική και τα δικά του μυστικά ομορφιάς. Μυστικά, τα οποία μπορείτε να μάθετε και εσείς μέσα από τις ερωτήσεις που του έκανα.
Πρόκειται για το αποκορύφωμα της διαδικασίας διασύνδεσης των σπουδαστών με τις επιχειρήσεις που ξεκίνησε το Ιδιωτικό Ι.Ε.Κ. VOLTEROS, διοργανώνοντας παρουσιάσεις , θεματικά σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα έχοντας ως στόχο την εκπαίδευση,  την κατάρτιση και την επαγγελματική εξασφάλιση των σπουδαστών του Ι.ΙΕΚ
Η διεύθυνση, οι σπουδαστές και οι καθηγητές του Ιδιωτικού ΙΕΚ VOLTEROS συγχαίρει και ευχαριστεί  τον George Keramidas για τα πολύτιμα beauty tips που έδωσε!