ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΕΚ VOLTEROS: Ημέρα Καριέρας για το τμήμα «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ» απ’ τον Senior Makeup Artist της Kryolan, Γιώργο Κεραμιδά διεξήχθη σήμερα στο χώρο του Ιδιωτικού ΙΕΚ VOLTEROS στην Κοζάνη (Φωτογραφίες) 

14 Μαΐου 2018
17:44
Κανένα σχόλιο
Το Ιδιωτικό ΙΕΚ VOLTEROS πιστό στη δέσμευσή του προς τους σπουδαστές και αποφοίτους του για την άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση, διοργάνωσε την καθιερωμένη πλέον εκδήλωση Ημέρα Καριέρας!
 Σήμερα Δευτέρα 14 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ VOLTEROS φιλοξενήθηκε ο βραβευμένος Makeup Artist της Kryolan, Γιώργος Κεραμιδάς!
Οι σπουδαστές του τμήματος «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ» είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τον καταξιωμένο επαγγελματία, να περάσουν από συνέντευξη και να κλείσουν μια θέση πρακτικής άσκησης ή μόνιμης απασχόλησης σε κολοσσούς εταιριών συνεργαζόμενους της Kryolan.
Το σεμινάριο αυτό ήταν μια υπέροχη εμπειρία. O Γιώργος μοιράστηκε μαζί μας, την δική του τεχνική και τα δικά του μυστικά ομορφιάς. Μυστικά, τα οποία μπορείτε να μάθετε και εσείς μέσα από τις ερωτήσεις που του έκανα.
Πρόκειται για το αποκορύφωμα της διαδικασίας διασύνδεσης των σπουδαστών με τις επιχειρήσεις που ξεκίνησε το Ιδιωτικό Ι.Ε.Κ. VOLTEROS, διοργανώνοντας παρουσιάσεις , θεματικά σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα έχοντας ως στόχο την εκπαίδευση,  την κατάρτιση και την επαγγελματική εξασφάλιση των σπουδαστών του Ι.ΙΕΚ
Η διεύθυνση, οι σπουδαστές και οι καθηγητές του Ιδιωτικού ΙΕΚ VOLTEROS συγχαίρει και ευχαριστεί  τον George Keramidas για τα πολύτιμα beauty tips που έδωσε! 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.