kozan.gr: Σε ξενοδοχειακές μονάδες του ορεινού όγκου Γρεβενών η πρόταση της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας για τη φιλοξενία 500 – 700 προσφύγων – Το επόμενο εικοσαήμερο οι τελικές αποφάσεις (Βίντεο)

21 Ιουνίου 2018
08:18

Ξενοδοχειακές μονάδες του ορεινού όγκου Γρεβενών, για τη φιλοξενία 500-700 προσφύγων, θα προτείνει η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας,  στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, απαντώντας έτσι στο αίτημά του για τη δημιουργία δομής φιλοξενίας μεταναστών στην Δυτ. Μακεδονία. Ήδη, όπως αποκάλυψε, στην χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης, έχει έρθει σε επαφή με τους ξενοδόχους των συγκεκριμένων ξενοδοχειακών μονάδων και με την αρμόδια υπηρεσία του ΕΟΤ , ώστε να καταγραφεί ο ακριβής αριθμός των κλινών, ενώ θα ζητηθεί να υπάρξει κι ιατρική φροντίδα των ανθρώπων που θα φιλοξενηθούν. Σ’ αυτή την πρόταση, αφού υπάρχει κι η σύμφωνη γνώμη των ξενοδόχων, προσανατολίζεται η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας και θα τη γνωστοποιήσει, μέσα στο επόμενο εικοσαήμερο, στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

11 σχόλια

  • ” θα ζητηθεί να υπάρξει κι ιατρική φροντίδα των ανθρώπων που θα φιλοξενηθούν”
    Δηλαδή πρέπει να έρθουν πρόσφυγες για να έχουν τα χωριά μια στοιχειώδη ιατρική περίθαλψη;

  • Ούτως ή άλλως τα περισσότερα ξενοδοχεία δεν έχουν δουλειά κι οι ξενοδόζοι θέλουν τους πρόσφυγες να βγάζουν τουλάχιστον τα λειτουργικά κι όχι μόνο..

    • ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ; ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΧΡΟΝΙΑ… http://www.visitwestmacedonia.gr

  • φοβερή ανάπτυξη για τα Γρεβενά! Καρυπίδης Σημανδράκος έχετε καταφέρει τον πρώτο τουριστικό προορισμό για χειμερινό τουρισμό την Βασιλίτσα να την απαξιωσετε. Συνεχίστε τον κατήφορο …. κανέναν ΧΥΤΑ στη Βασιλίτσα μήπως …. ;

  • Τους φέρνουν, εν συνεχεία τους δίνουν υπηκοότητα και φαντάζονται ότι θα λαμβάνουν και τις ψήφους τους, αφού Έλληνας δεν θα τους ψηφίζει τους ανθέλληνες!!! Όλα εις βάρος της Χώρας γίνονται…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.