kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Θα παραβρεθούν – και ποιοι – την Τετάρτη 27/6 στη Θεσσαλονίκη;

22 Ιουνίου 2018
10:01

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοίνωσε, χθες, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, ότι «η Αυτοδιοίκηση βγαίνει μπροστά», ώστε να μην επικυρωθεί η «απαράδεκτη», όπως τη χαρακτήρισε, «συμφωνία των Πρεσπών» με τα Σκόπια «και το κείμενο αυτό να μείνει στην ιστορία ως ένα κείμενο που απλά υπέγραψαν κάποτε ένας κύριος Κοτζιάς με έναν κύριο Ντιμιτρόφ». Η πρώτη πρωτοβουλία που αναλαμβάνει η Περιφέρεια, όπως είπε ο κ. Τζιτζικώστας, είναι η σύγκληση την επόμενη Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, στη Θεσσαλονίκη, κοινής – διευρυμένης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, μαζί με τα Δημοτικά Συμβούλια των 38 Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας και με προσκεκλημένους τους φορείς, τα Περιφερειακά και Δημοτικά Συμβούλια της Δυτικής Μακεδονίας και της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Μένει να δούμε ποιοι, από την Δ. Μακεδονία, θα ανταποκριθούν στο συγκεκριμένο κάλεσμα και κυρίως τι ρόλο θα έχουν ή θα ζητήσουν να έχουν, σε αυτή την προσπάθεια αντίδρασης.

H Xύτρα

11 σχόλια

  • Δύο που δεν θα πάνε σίγουρα από την δυτική Μακεδονία ξέρουμε ποιοι θα είναι. Ο δήμαρχος λευτερης και ο περιφεριαρχης θοδωρας.

      • Εάν χρειαστεί θα πάρει και θέση υπέρ της Αλβανίας της Τουρκιάς το μόνο που δεν μπορούν αυτοί οι άνθρωποι είναι πάρουν θέση υπέρ της Ελλάδας γιατί θα χάσουν τους ψήφους από συγκεκριμένη ομάδα ατόμων που φανατικά ψηφίζει όποιων τάσσεται κατά της χώρας

  • Ο `δικός μας` θα βρει καμιά δικαιολογία για να μην πάει γιατί μπορεί και να θυμώσει ο φίλος του ο Κοτζιας

    • Εγω λεω θα παει ο Καρυπιδης το θεμα ειναι εκει που θα παει τι θα κανει. θα κατσει στην ακρη για να βγει απο την υποχρεωση ή θα αναλαβει πρωταγωνιστικο ρολο. αλλα και πως να παει οταν ολη η ελλαδα τον ειδε στην τελετη στις πρεσπες

    • Ναι θα πάει για ένα καφέ θα πει και δυο κουβέντες με γνωστούς και καμιά φωτογραφεία και δεν θα ασχοληθεί καθόλου με το Σκοπιανό

    • Όπως έλεγε και για της Πρεσπες ότι πήγε λόγο του θεσμικού ρόλου ( αλλά εκεί έκατσε και γλέντησε ) Θα πάει και στην Θεσσαλονίκη για τον ίδιο λόγο αλλά εκεί δεν θα γλεντήσει

  • Εγώ είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα παραβρεθεί ο Θοδωρής με τους περισσότερους συμβούλους του και αντιπεριφεριαρχες στο κάλεσμα του κ Τζιτζικωστα και μάλιστα θα το παίξει και λίγο λιονταράκι αφού θα το απαιτεί και το εκεί ακροατήριο. Μην ξεχνάτε έρχεται καλοκαίρι με πάμπολλες εκδηλώσεις από συλλόγους και φορείς με τι άλλοθι θα πρέπει να παραβρεθούν Έρχονται και εκλογές μην ξεχνάμε! Έτσι δεν είναι Θεόδωρε!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.