Σημαντική η πτώση της θερμοκρασίας σήμερα από το ύψος της Κοζάνης και βορειότερα (του Γιώργου Βασιλειάδη)

23 Ιουνίου 2018
11:59
Κανένα σχόλιο

Σημαντική η πτώση της θερμοκρασίας σήμερα από το ύψος της Κοζάνης και βορειότερα. Χαρακτηριστική είναι περίπτωση της Πτολεμαΐδας όπου χθες τέτοια ώρα είχε 11 βαθμούς υψηλότερη θερμοκρασία από την αντίστοιχη σήμερα. Ποιο αναλυτικά και μιας και έχουμε καλοκαίρι για να δούμε τις θερμοκρασίες που επικρατούν αυτή τη στιγμή ξεκινώντας από τις υψηλότερες. (Οι τιμές είναι σε βαθμούς Κελσίου)

Σαββάτο 23.06.2018 Ώρα 10:50
Βελβεντό 24
Γρεβενά 23
Καστοριά 19
Κοιλάδα Κοζάνης 18
Άγιος Αχίλλειος Πρεσπών 17
Κοζάνη 17
Κτήμα Άλφα (Αμύνταιο) 16
Ορυχείο Μαυροπηγής, Νότιο Πεδίο, Μονάδα Πτολεμαιδα V , Βαρικό Φλώρινας, Καρυοχώρι 15
Πτολεμαιδα, Ορυχείο Αμυνταίου 14
Μεσόβουνο 13
Φλώρινα, Βλάστη Εορδαίας 12
Φράγμα Τριανταφυλλιάς Φλώρινας 11
Χ/Κ Βόρα 9

Σε αυτές τις θερμοκρασίας θα πρέπει να συνηθίσουμε τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη ενώ η πτώση θα κορυφωθεί τη Δευτέρα. Καλή συνέχεια.

 

Γιώργος Βασιλειάδης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.