kozan.gr: Πτολεμαίδα: Επίθεση σκύλου σε δύο ηλικιωμένους – Ο ένας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μποδοσάκεο

23 Ιουνίου 2018
22:13

Eπίθεση δεσποζόμενου(;) σκύλου δέχτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, στην περιοχή Πολύκεντρο στην Πτολεμαΐδα, δύο ηλικιωμένοι. Το σκυλί, ράτσας Πιτ Μπουλ, που έσερνε λουρί (αλυσίδας) και έδειχνε να έχει χαθεί, καθώς δεν υπήρχε ιδιοκτήτης στο σημείο,  επιτέθηκε απρόκλητα στους δύο ηλικιωμένους προκαλώντας επιφανειακά τραύματα ειδικά στον έναν, ο οποίος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μποδοσάκειο, ώστε να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια. Για το συμβάν ειδοποιήθηκε η αστυνομία κι ο δήμος Εορδαίας, του οποίου συνεργάτης, εξειδικευμένος με την περισυλλογή ζώων, μετέβη στο σημείο  κι αφού κατάφερε να το περισυλλέξει, το μετέφερε σε ασφαλή φυλασσόμενο χώρο. Οι δύο ηλικιωμένοι κατέθεσαν μήνυση κατ’ αγνώστων.

kozan.gr

14 σχόλια

  • Μαζεψτε τα σκυλια στο ΞΕΝΙΑ εχουν πολλαπλασιαστει επικινδυνα! Ερχονται και τα ταιζουν εκει και αυξανονται! Δε μπορουμε να περπατησουμε! Ελεος!

  • Λοιπόν πάρτε μία απόφαση. Μαζέψτε τα ολα. Κρατήστε τα για 1 μήνα. Όποιος θέλει μπορεί να υιοθετήσει. Και από εκεί και πέρα ο δήμος ας προβεί στις ανάλογες ενέργειες. Άλλωστε υπάρχει παράδειγμα ο δήμος Αργυρούπολης

  • Τώρα ότι κ να πούμε θα μας πούνε ότι δν είμαστε φιλόζωοι κ ότι οι δύο ηλικιωμένοι το πείραξαν γιαυτό κ τους επιτέθηκε. Μαζέψτε τα επιτέλους τα αδέσποτα έλεος φτάνει δλδ φοβόμαστε πλέον να βγούμε με τα παιδιά μας έξω.

  • Σε μια σοβαρή χώρα ο σκυλος θα είχε τσιπάκι και ο ιδιοκτήτης θα είχε πληρώσει να βαρβάτο πρόστιμο… τόσο απλά.

  • Αν δεν εφαρμοστουν αυστηροι νομοι με ευχολογια δεν γινεται τιποτα.Αυστηροι νομοι τωρα και για τα δεσποζομενα και για τα αδεσποτα.

  • Χθες , υπήρξε άγρια επίθεση αγέλης αδέσποτων σε δύο γυναίκες, στον πεζόδρομο του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας. Προσοχή σε όσους κινούνται στην περιοχή αυτή. Πριν λίγες μέρες δάγκωμα σε παιδί στην πλατεία. Πώς θα πάει η δουλειά; Τι λένε τα αφεντικά της πόλης;

  • εσπασε και το τζαμι σε καταστημα ενδυματων,παλι καλα που δεν σφαχτηκαν οι ανθρωποι.ο ιδιοκτητης του σκυλου σαν σωστος φιλοζωος πρεπει να παρουσιαστει και να αναλαβει τις ευθηνες και οχι να κρυβετε….

  • Στην Πτολεμαΐδα μάνα και κόρη (ενήλικες γαρ) έχουν σχηματίσει αγέλες με τέσσερα τσομπανόσκυλα, τα οποία βγάζουν καθημερινά βόλτα χωρίς λουρί σε περιοχή όπου παίζουν και κινούνται καθημερινά περίπου 40-50 παιδιά δημοτικού, δίπλα από δημοτικό σχολείο. Τα ίδια σκυλιά κάθε βράδυ ορμάνε σε αυτοκίνητα, σε άλλα σκυλιά και είναι θέμα χρόνου να έχουμε κάποια επίθεση στα παιδιά. Όταν συμβαίνει κάποια επίθεση μπροστά στις συγκεκριμένες ανεύθυνες σκυλόφιλες αυτές αποδεδειγμένα κρύβονται και παριστάνουν τις άσχετες περαστικές.

  • Πιτ μπουλ, τοτβάιλερ και ντόπερμαν πρέπει να απαγορευτούν όπως στις πολιτισμένες χώρες ως επικίνδυνα. Έλεος με τον κάθεπου νομίζει ότι τον κάνει άντρα ένα τέτοιο σκυλί.

  • Το σίγουρο είναι ότι τα αφήνουν οι ευαίσθητοι φιλοζωοι!!! Οι κατάντια της ελληνικής κοινωνίας!!!! Βλέπεις ολάκερος άντρες και γυναίκες να βγάζουν βόλτα τα σκυλιά τους και πιάνουν και φιλοσοφικές συζητήσεις μαζί τους

  • Τα κρούσματα είναι πολλά άλλα κάνεις δν νοιάζεται να τα μαζέψει η να κάνουν κάτι επιτέλους δλδ η αρμόδια αρχή που είναι τι κάνει τπτ απολύτως κ σαν να μην φτάνει αυτό μας την είπαν κιόλας κάποια ζωοφιλη ότι να μαζέψουμε τα παιδιά μας στα σπίτια μας κ να μην τα αμολαμε στους δρόμους καταλάβατε μας κατακρίνουν κιόλας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.