Την Παρασκευή θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων για τα ΑΕΙ

25 Ιουνίου 2018
23:22
Κανένα σχόλιο

Την ερχόμενη Παρασκευή 29 Ιουνίου (μία ημέρα νωρίτερα από πέρσι) θα ανακοινωθούν σε όλα τα Λύκεια (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) της χώρας οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων για τα ΑΕΙ, που διαγωνίστηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Ηδη οι Διευθυντές των Λυκείων ενημερώθηκαν ότι τα δέματα με τα ονόματα των υποψηφίων και οι αντίστοιχες βαθμολογίες θα   παραδοθούν στα σχολεία τους από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης,  από το πρωί μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η αποστολή- διακίνηση των αποκομμάτων των τετραδίων και των βαθμολογιών των υποψηφίων των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων  θα ξεκινήσει από τα Βαθμολογικά Κέντρα την προηγούμενη ημέρα , την Πέμπτη 28-6-2018, ώστε τα δέματα να έχουν φτάσει στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης την Παρασκευή .

Πέρσι   οι βάσεις εισαγωγής στις 24 Αυγούστου.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η βαθμολόγηση των γραπτών στα Βαθμολογικά Κέντρα.

Οσον αφορά τη διακύμανση των βάσεων, η όποια εκτίμηση γίνει αυτή την περίοδο, μόνο ελπίδες ή απογοήτευση μπορεί να προσφέρει στους υποψηφίους, οι οποίες ενδεχομένως να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Για να γίνει εκτίμηση των βάσεων με ένα υψηλό ποσοστό διασφάλισης εγκυρότητας, πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα τα οποία απουσιάζουν αυτή τη χρονική στιγμή.

esos.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.