kozan.gr: Παρκάρισμα για “Όσκαρ” στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας (Φωτογραφία)

21 Ιουλίου 2018
20:36

Αντικείμενο πολλών σχολίων έγινε μια φωτογραφία, σημερινής λήψης, που “ανέβηκε” στο facebook κι η οποία δείχνει ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο έξω από πόρτα του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, όπου υπάρχει η επιγραφή “Εξωτερικά ιατρεία”. Μάλιστα , όπως σημειώνεται σε σχόλιο, του χρήστη που ανέβασε τη φωτογραφία, η πόρτα αυτή είναι κλειστή και δε λειτουργεί, γεγονός όμως που σε καμιά περίπτωση δε δικαιολογεί τον οδηγό του συγκεκριμένου οχήματος, που το πάρκαρε στο συγκεκριμένο σημείο. Αλήθεια η διοίκηση του νοσοκομείου λαμβάνει μέτρα σε, αντίστοιχα ή παρόμοια, περιστατικά άναρχης στάθμευσης, εντός του προαυλίου του νοσοκομείου, όπως κατά καιρούς έχουν αναδειχτεί, τόσο από το kozan.gr, όσο κι από διαφόρους συμπολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

 

7 σχόλια

  • Τα πολυτελή αυτοκίνητα από 40.000 € και πάνω έχουν παρκαρική ασυλία στην Ελλαδάρα. Και μετά μας φταίνε οι Γερμανοί, οι Ρώσοι, οι Σκοπιανοί, οι Πολιτικοί, οι δημαρζοιυ, οι διοικητές νοσοκομείων κλπ κλπ κλπ

  • Πως τυχαίνει και πάντα ο Ελληνάρας που παρκάρει όπου θέλει θα έχει τέτοιου τύπου αυτοκίνητο; Θα είναι μάλλον στο owners manual. Με το που βγαίνεις από την αντιπροσωπεία γίνεσαι λακαμάς.

  • Τωρα που θα ερθει ο Κουλης θα τελειωσουν αυτα. Θα υπαρξει αξιοκρατια και τιμωρια σε ολα αυτα..γατακια

  • Η πόρτα λειτουργεί, όσο είναι ανοιχτά τα εξωτερικά ιατρεία κ όχι μόνο.
    Αλλά κ κλειστή να ήταν, είναι απλά απαράδεκτος ο οδηγός.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.