kozan.gr: Δήμοι της περιοχής & Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας να αναλάβουν, ΑΜΕΣΑ, πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική

24 Ιουλίου 2018
14:33

Ο Δήμος Κοζάνης κι οι υπόλοιποι δήμοι της περιοχής, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, επιβάλλεται αυτές τις δύσκολες ώρες, να αναλάβουν πρωτοβουλίες αλληλεγγύης για τους πληγέντες στην Αττική. Επιβάλλεται να προκαλέσουν – σήμερα κιόλας – διευρυμένη σύσκεψη κι από κοινού να οργανώσουν μια εκστρατεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στην Αττική. Να οριστούν, άμεσα, σε επίπεδο Π.Ε. Κοζάνης και γενικότερα στη Δ. Μακεδονία, τα σημεία όπου θα συγκεντρώνονται τα είδη και να γνωστοποιηθεί, μέσω των τοπικών ΜΜΕ, κάλεσμα προς όλους τους πολίτες της Δ. Μακεδονίας που επιθυμούν να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Υπάρχει κόσμος που θέλει να βοηθήσει και δε γνωρίζει το πώς και το πού. Επιβάλλεται να γίνει κάτι καλά οργανωμένο, ώστε να να υπάρξει άμεση κινητοποίηση.

kozan.gr

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.