kozan.gr: Θ. Μουμουλίδης για Αντώνη Σαμαρά και ΝΔ: “Aυτή την Ελλάδα ονειρεύονται να διαιωνίσουν με την “επάνοδό” τους;”

13 Αυγούστου 2018
09:12

Θέση στο επίκαιρο – κι επίμαχο – θέμα συζήτησης σχετικά με την επιστολή του προέδρου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος (ΟΙΕΛΕ) Μιχάλη Κουρουτού, αναφορικά με την προ ετών απόλυση εκπαιδευτικού από το Κολέγιο Αθηνών (διαβάστε εδώ σχετικά), πήρε, με ανάρτησή του – κι ένα σύντομο σχόλιο – στο facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης, Θέμης Μουμουλίδης, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Aυτή την Ελλάδα ονειρεύονται να διαιωνίσουν με την “επάνοδό” τους;”.

 

30 σχόλια

  • Απ’ ό,τι φαίνεται η κοπέλα είχε άλλου είδους προβλήματα με το σχολείο και ήταν ήδη έτοιμη να παραιτηθεί. Οι συριζαίοι συνδικαλιστές της ΟΙΕΛΕ έριξαν λάσπη επειδή ήταν ο γιός τους Σαμαρά. Αν ήταν γιός οποιουδήποτε άλλου δεν θα υπήρχε καν το θέμα. Και μάλιστα το θέμα σηκώθηκε αυτές τις μέρες επειδή ο Σαμαράς τους πάει όλους στον εισαγγελέα και άντε να ξεμπλέξουν μετά.

      • Οτι ναναι. Πρεπει να ντρεπεται ο Σαμαρας κι η οικογενεια ολη κι οι ψηφοφοροι. Απελυσαν μια εκπαιδευτικο και τωρα ενω δε σεβονται ουτε τη μνημη της παν να βγουν κι απο πανω. Αισχος! Αυτοι ειστε ομως μια ζωη ιδιοι!οσο για τους γκαβους τι να τους κανουμε που τις απολυσεις τις βαφτιζουν παραιτησεις; γκαβοι λυκοι μια ζωη απαλασονται λογω γκαβαμαρας

  • Σας βολεύει αναφορά στα κλασσικά κατάλοιπα τής παρακμής τού τόπου.
    Η δικἠ σας ευαισθησία εξαντλείται στους τέσσερις τοίχους της «αριστερής» ιδεοληψίας σας . Καταντήσατε ιζήματα, που λέγαμε στο μάθημα τής χημείας. «Μας κυβερνούν μειοψηφίες εθνομηδενιστών»! Μίκης.
    Επιμένετε να ψαρεύετε συμπάθεια στα θολά απονέρια της «προοδευτικής» Αριστεράς, την οποία προδώσατε.
    Δεν σας περιφρονούμε. Σας κατατάσσουμε εκεί που διαλέξατε να ανήκετε.

  • Ασχολήσου ρε Μουμουλίδη με τίποτα σοβαρά θέματα και άσε τις ……….. Δεν έχεις θέματα σοβαρά στο νομό και βρήκες το Σαμαρά και το γιο του να ασχοληθείς.

  • λοιπον: το θεμα του υιου σαμαρα ειναι πολυ σημαντικο και αναδεικνυει την ξεφτιλα, την καταντια της νδ που οποιονδηποτε εντιμο δεξιο τον εχει διωξει

    απο την αλλη καιρος ειναι να καταλαβουν οι συριζαιοι οτι ο καιρος οπου περναγε το “καλυτερα εμεις απο τους αλλους που ειδατε που μας εφεραν” εχει παρελεθει
    πλεον κρινεστε με βαση αυτα που κανετε εσεις και οχι με αυτα που εκαναν-και που θα ξανακανουν-οι αλλοι

  • Το θράσος τους περισσεύει….σε τέτοιες ώρες τραγικές, όπου εξαϋλώθηκαν παιδιά, το λιγότερο που κάνεις είναι να σιωπάς…Και όταν μιλάς προκαλείς.. Ιδίως όταν είσαι διορισμένος βολευτής,κρατικοδίαιτος, χειροκροτητής του Καρανίκα, του Καμμένου, του Πολάκη και άξιος συνεχιστής πολιτικών και νοοτροπιών τόσων χρόνων που μας έφτασαν μέχρι εδώ..Και λαμβάνεις και κρατικό χρήμα (που κόβεται από παροχές και προστασία) για να παριστάνεις τον τοπικό άρχοντα, παρέα με τους κουβαλητές σου και τα παπαγαλάκια σου.
    Πέσανε οι μάσκες της υποκρισίας σας και το πόσο ακατάλληλοι και επικίνδυνοι είστε, όλα για την καρέκλα. Μισείται τους Έλληνες και την κοινωνία συνολικά, κυκλοφορείται μόνο με ΜΑΤ και βάζετε το συμφέρον σας πάνω από όλους…

    Υ.γ. αλήθεια τι κάνετε για την περιοχή και το μαύρο της το χάλι?Ααα ξέχασα, σκίζατε μνημόνια και πίνατε καφέ με την Μέρκελ!!

  • Με την ανάπτυξη της παραλίμνιας ζώνης Πολυφύτου που κάνατε ημερίδες τι γίνεται; Μετά τις εκλογές θα έρθει η ανάπτυξη;

  • Προκαλει αλγείνη εντύπωση ο πρωταγονιστικός ρόλος που εχει στη προπαγανδα του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής.

    Τι άλλο θα διαβάσουμε μέχρι τις εκλογές.

    Υπάρχει και η αντίθετη γνώμη για μτο παραπάνω θέμα που δημοσιεύετε στην εφημερίδα Ελευθερος Τύπος.

    Στις 11 Αυγούστου 2015 δημοσιεύτηκε η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία κρίθηκε ως νόμιμη η απόλυση εκπαιδευτικού από το Αμερικανικό Κολλέγιο Αθηνών.

    Η εκπαιδευτικός ήταν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας των υπηρετούντων σε ιδιωτικά σχολεία (ΟΙΛΕ) θεώρησε ότι η απόλυσή της προσφερόταν να συνδεθεί με το εξής γεγονός: Ενα παιδί της τρίτης γυμνασίου(2014) γύρισε και μίλησε σε συμμαθητή του, κατά την διαδικασία γραπτής εξέτασης, στην οποία η εκπαιδευτικός ήταν συνεπιτηρήτρια. Η ίδια παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι δεν έπιασε το παιδί να αντιγράφει. Επομένως, ούτε έγραψε παρατήρηση στην κόλλα του, ούτε είπε κάτι στην συνεπιτηρήτριά της, για να αναφερθεί το περιστατικό στην διεύθυνση του Γυμνασίου, ώς είθισται, σε περίπτωση αντιγραφής, ώστε να μηδενιστεί ο μαθητής.

    Δεν χρειάζεται να είναι κανείς εκπαιδευτικός για να ξέρει ότι το να γυρίσει ένα παιδί και να μιλήσει με τον συμμαθητή του δεν νοείται ως αντιγραφή και ου προς…θάνατον!

    Ομως, για τον πρόεδρο της ΟΙΛΕ και την εκπαιδευτικό είχε σημασία το όνομα και το επίθετο του παιδιού. Αλλο να γυρίσει πίσω ένας οποιοσδήποτε δεκαπενταετής, κι άλλο ο Κώστας Σαμαράς, που ο πατέρας του ήταν πρωθυπουργός της χώρας.

    Η λάσπη του ΣΥΡΙΖΑ μπήκε μπροστά από τον ανεμιστήρα, δημιουργώντας ατμόσφαιρα ηθικής εξόντωσης και διαπόμπευσης του παιδιού, που όμοιά της, δε νομίζω, να υπήρξει στα σύγχρονα εκπαιδευτικά χρονικά: Η εκπαιδευτικός, συνεπικουρούμενη από τον πρόεδρο του συνδικαλιστικού της οργάνου συνέδεσε την απόλυσή της με την δήθεν εκδικητικότητα του Κολεγίου, επειδή δήθεν κατέλαβε τον μαθητή να αντιγράφει!

    Ασχετο που, η διεύθυνση του κολεγίου, πολλούς μήνες πριν από το περαστιακό, την είχε προειδοποιήσει εγγράφως και με προφορικές παρατηρήσεις,

    τόσο για την απόδοσή της όσο και για τη συμπεριφορά της.

    Ασχετο, που το δικαστήριο έκρινε ότι δεν ευσταθούσε ο εκ των υστέρων ισχυρισμός της εκπαιδευτικού, ότι τάχα απολύθηκε από εκδικητικότητα επειδή συνέλαβε τον μαθητή να αντιγράφει, καθώς ο μαθητής δεν αντέγραφε! Απλώς, τον είδε να γυρίζει πίσω και να μιλάει.
    Η κυβέρνηση Τσίπρα αποφάσισε να επικαιροποιήσει την χυδαιότητα μέσω του ρυπαρού εντύπου που εργολαβικά κάνει το ψέμα “θέμα» και τη λάσπη «αποκάλυψη». Εβαλε στο στόχαστρο τον Κώστα Σαμαρά, φοιτητή σήμερα, ενώ ο ανεκδιήγητος Παπαδημούλης δήλωσε ότι οφείλει ο πατέρας του να δώσει εξηγήσεις! Ούτε ο Γκαίμπελς!

    Ο Κώστας Σαμαράς έχει δικαιωθεί και δικαστικά. Το μόνο του “έγκλημα» ήταν ότι στα δεκαπέντε του χρόνια γύρισε και μίλησε σε συμμαθητή του, στις εξετάσεις. Το μεγαλύτερο έγκλημά του: Το όνομά του.
    Ο Τσίπρας που εν γνωσει του σχεδιάστηκε η νέα διαπόμπευση του Κώστα, να ξέρει ότι η καταρρευσή του δεν θα σταματήσει …από την δήθεν αντιγραφή. Επιταχύνεται.
    Το τέρας της φασιστικής προπαγάνδας που δημιούργησε, αυτό και θα τον κατασπαράξει.

    Ε.Τ, Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.