Τη Νίκη Βόλου θα υποδεχτεί στις 26 Αυγούστου ο Μακεδονικός Φούφα στο πλαίσιο του κυπέλλου Ελλάδος. Το Αμύνταιο θα φιλοξενήσει την ΑΕ Καλαμπακίου. Νοκ-άουτ οι αγώνες

13 Αυγούστου 2018
18:17
Κανένα σχόλιο

Το μεσημέρι της Δευτέρας, έγινε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος με τη συμμετοχή ομάδων από τη Γ’ Εθνική και από τις Ενώσεις των ερασιτεχνικών σωματείων. Ο Μακεδονικός Φούφα, θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Νίκη Βόλου, ο Ερμής Αμυνταίου θα υποδεχθεί τη ΑΕ Καλαμπακίου (ΕΠΣ Δράμας) ενώ ο Ηρακλής Πολυκάρπης Καστοριάς θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Αναγέννηση Πλαγιάς (ΕΠΣ Κιλκίς). Ο Πυρσός Γρεβενών και άλλες 11 ομάδες διαφόρων Ενώσεων δεν δήλωσαν συμμετοχή. Οι αγώνες είναι νοκ-άουτ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

1η Ζώνη

Άρης Αβάτου-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου-ΑΟ Καρδίας

Απόλλων Παραλιμνίου – Θράκη Φερών

Καβάλα – Γιαννιτσά

Ερμής Αμυνταίου – ΑΕ Καλαμπακίου

Αναγέννηση Πλαγιάς – Ηρακλής Πολυκάρπης

Άνευ Αγώνα : Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

2η Ζώνη

Οικονόμος Τσαριτσάνης – ΑΕ Μεσολογγίου

Μακεδονικός Φούφα – Νίκη Βόλου

Τηλυκράτης – ΑΟ Σελλάνων

Αστέρας Ιτέας – Θεσπρωτός

Παλληξουριακός – ΑΕ Ξηροβουνίου

3η Ζώνη

Διαγόρας Βραχνεΐκων – Αιολικός

ΑΕ Ερμιονίδας – Δάφνη Δαφνώνα

Θύελλα Καμαρίου – ΑΕ Κηφισιάς

Κόρινθος – Καλαμάτα

ΠΑΣ Κιθαιρώνας – ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού

4η Ζώνη

AO Χαλκίς – ΑΟ Επισκοπής

Εθνικός – ΑΟ Παλαιόχωρας

Ηρακλής Ελευσίνας – ΟΦ Ιεράπετρας

Αντίμαχος Κω – Θύελλα Ραφήνας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.