kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Καλοκαίρι με προεκλογικές ζυμώσεις στο Βόιο

16 Αυγούστου 2018
08:36

Mπορεί στο Βόιο, μέχρι στιγμής, δημοσίως, με δηλώσεις τους, να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το δημαρχιακό θώκο, ενόψει των εκλογών του Μαΐου το 2019, ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Λαμπρόπουλος καθώς κι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και περιφερειακός σύμβουλος, Δημήτρης Κοσμίδης, όμως υπάρχουν  ακόμη τρία πρόσωπα που πραγματοποιούν διερευνητικές επαφές, εξετάζοντας αν μπορούν να μπουν στο παιχνίδι της διεκδίκησης. O Χρήστος Ζευκλής & ο Λάζαρος Γκερεχτές, ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, με το δεύτερο μάλιστα, o οποίος αποτελεί, πλέον, “ξένο σώμα” για την παράταξη του γιατρού Δημήτρη Λαμπρόπουλου, να ψάχνει, ήδη, υποψηφίους σε κάθε Τοπική κοινότητα, χωρίς ωστόσο, επισήμως, να έχει ανακοινώσει κάτι. Τέλος, το τελευταίο διάστημα, ακούγεται και τ’ όνομα του Γιώργου Μαγιάγκα, εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Μανώλη Γκάση, όμως, από το συγκεκριμένο πρόσωπο, πέρα από τη φημολογία, δεν έχει υπάρξει, μέχρι στιγμής, κάποια ουσιαστική ενέργεια που να αποδεικνύει πως κάτι ετοιμάζεται.

Η Χύτρα

12 σχόλια

    • Υπεύθυνος για την κατάντια το δήμου και την αναρρίχηση του απίθανου λαμπρόπουλου στη δημαρχία. Από την ημέρα πού τον έβγαλε από Αντιδήμαρχο Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η πάρτη του εγκαταλείποντας το δήμο μαζί με άλλους στην τύχη του αφοσιωμένος μόνο στο πριόνισμα της καρέκλας του δημάρχου παρουσιάζοντας μαζί με κορδιστα τζιλινη κλπ. Ένα θλιβερό θέαμα εις βάρος του δήμου δηλώνοντας ανεύθυνοι ωσάν να μην είναι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης

  • Η πιο σοβαρή επιλογή ο Μαγιαγκας.Νέος, αξιόλογος με σημαντική παρουσία στον Δήμο Βοΐου, ως Δημοτικός Σύμβουλος. Μετα την παταγώδη αποτυχία της τωρινής Δημοτικής Αρχής με δημαρχο Λαμπροπουλο οι δημότες του Δήμου Βοΐου πρέπει να επιλέξουν τον κατάλληλο.

    • Ο συγκεκριμενος μαζι με τον Γκαση εριξαν την Ορφανιδου κι εφεραν τον Λαμπροπουλο στον Δημαρχιακο θωκο …. για να μην ξεχναμε !!! Συνυπευθυνος λοπον για την σημερινη παταγωδη αποτυχια της τωρινης δημοτικης αρχης … οπως λες κι εσυ 13.44

      • Ο συγκεκριμένος ήταν με τον Γκάση. Τον Λαμπρόπουλο τον έβγαλαν αυτοί που ήταν μαζί του και τώρα είναι απέναντι (βλέπε Γκερεχτες, Μαρκουση, Τζιλινης)!!!

  • Ο Λαμπρόπουλος είναι η μεγαλύτερη δύναμη στο Βόιο. Στο πρώτο ψηφοδέλτιο συμμετείχε ο Κοσμίδης ο οποίος με τον οποίο τα έσπασε Γιατί δεν παραιτήθηκε μετά την εκλογικη του τότε ήττα για να καταλάβει τη θέση του. Στο δεύτερο ψηφοδέλτιο συμμετείχε ο Γκερεχτες με τον οποίο τα σπάσαν οταν τον καθαίρεσε από Αντιδήμαρχο μετά από τρεισήμισι χρόνια θητείας. Όλοι νόμιζαν ότι θα τον κάνουν κουμάντο αλλά αυτός τους έστειλε και τώρα τρέχουνε ιδρωμένοι αδιαφορώντας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο δήμος για την οποία έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Μπράβο στο γιατρό που τους έκανε πέρα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.