Έναρξη της πιλοτικής της λειτουργίας τη Δευτέρα 10  Σεπτεμβρίου στο καινούργιο της πλέον κτίριο επί της οδού Δαβάκη 9 (απέναντι  από το Δημοτικό Κήπο Κοζάνης).

Αρχικά θα δοθεί σε λειτουργία το αναγνωστήριο, το παιδικό τμήμα και το  media lab, ενώ θα τεθεί στη διάθεση του κοινού και η νέα αίθουσα των παλαιτύπων  καθώς και των περιοδικών με ωράριο από  τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή από   τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Στο ισόγειο επίσης θα λειτουργήσει και το  πωλητήριο των εκδόσεων της ΚΔΒΚ.

Για τις ανωτέρω λειτουργίες οι χρήστες  θα εξυπηρετούνται στους χώρους του  νέου κτιρίου, ενώ στο αμέσως προσεχές  διάστημα θα λειτουργήσει και το  δανειστικό τμήμα μετά την ολοκλήρωση  της αντιστοίχισης των τεκμηρίων.

Τα εγκαίνια της νέας Βιβλιοθήκης θα  πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 10  Οκτωβρίου 2018 στις 11:00 παρουσία του  Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη  βιβλιοθήκη τηλεφωνικά στο 2461022245, ΦΑΞ: 2461049319 και διαδικτυακά www.kozlib.gr [1] .

 

**** Διαβάστε επίσης στο kozan.gr

1) kozan.gr: 24.800,00 € για σειρά δράσεων, προωθητικών ενεργειών και για τη διοργάνωση των εγκαινίων του νέου κτηρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του δήμου Κοζάνης, προετοιμάζει η διοίκηση του συγκεκριμένου Νομικού Προσώπου (Αποκλειστικό – Αναλυτικά στοιχεία)

 

2) Το kozan.gr αποκαλύπτει το πρόγραμμα της ημέρας των εγκαινίων του νέου κτηρίου της δημοτικής βιβλιοθήκης Κοζάνης την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας